Ευχαριστήριο μήνυμα Ηλία Κούρου για την επανεκλογή του

Ευχαριστήριο μήνυμα Ηλία Κούρου για την επανεκλογή του

Ιούνιος 24, 2019 - 12:01
6 σχόλια

Ευχαριστώ από καρδιάς όσους από τους συμπολίτες μας με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 26 Μαΐου 2019.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στη διαδικασία των εκλογών, είτε με ψήφισαν είτε όχι, γιατί με την ψήφο τους έδωσαν αξία στη δημοκρατική διαδικασία των εκλογών όπου απέδειξαν ότι είναι ενεργοί πολίτες.

Έπειτα από την εκλογή της παράταξής μας “ Τρίπολη Αύριο” με επικεφαλή τον Κώστα Τζιούμη, το αίσθημα ευθύνης για τη διοίκηση του Δήμου μας είναι μεγάλο προκειμένου να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των συμπολιτών μας.

 Ο σεβασμός στους Δημότες μας πρέπει να είναι προτεραιότητά μας, διότι μόνο έτσι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους.

Προσωπικά δεσμεύομαι ότι θα ανταποκριθώ ώστε να εκπροσωπήσω τα συμφέροντα της πόλης μου και των Δημοτικών Διαμερισμάτων όσο γίνεται πιο δυναμικά από οποιοδήποτε πόστο μου ανατεθεί από το νέο μας Δήμαρχο.

Θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω τους συνυποψήφιους μου εκλεγμένους και μη με τους οποίους υπήρξαμε συνοδοιπόροι σ’ ένα ωραίο ταξίδι με στόχο και γνώμονα την πρόοδο, και ανάπτυξη του Δήμου μας και κυρίως το Δήμαρχό μας Κώστα Τζιούμη που μας συμπεριέβαλε στο ψηφοδέλτιό του και δίνοντας σε μένα προσωπικά μέσω της υποψηφιότητάς μου την ευκαιρία να εκλεγώ και πάλι.

 

 ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΡΟΣ

                                                                              Δημοτικός Σύμβουλος

                                                                                  Δήμου Τρίπολης


6 Σχόλια

Μόνο εκδρομές στο ΚΑΠΗ Ηλία ξερεις εσύ και ο Λαγός και η Γιούλα Η Κική πόνταρε στον Σμυρνιώτη και μείνει απέξω αυτή την πενταετία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.