Ευχαριστήριο μήνυμα από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Μεγαλόπολης προς τον Αθανάσιο Μαρτίνο

Ευχαριστήριο μήνυμα από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Μεγαλόπολης προς τον Αθανάσιο Μαρτίνο

Ιανουάριος 12, 2020 - 09:45
0 σχόλια

«Με την παρούσα ανάρτησή μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά και  δημοσίως τον αξιότιμο συμπατριώτη μας κ.Μαρτίνο για την άμεση  ανταπόκριση και την ευγενική αντιμετώπιση και του δεύτερου αιτήματός  μας, προκειμένου να  αντικατασταθούν οι παραδοσιακοί πίνακες  (μαύροι–πράσινοι) με ασπροπίνακες μαρκαδόρου, τόσο για την  αποτελεσματικότητα της διδασκαλίας όσο και για την προστασία της  υγείας μαθητών κι εκπαιδευτικών.

»Είναι βέβαιο ότι οι εννέα (9) λευκοί  πίνακες μαρκαδόρου, που ήδη παραλάβαμε και με τους οποίους  αντικαταστάθηκαν οι παλαιότεροι πίνακες, θα αξιοποιηθούν όσο το  δυνατόν καλύτερα από το μαθητικό δυναμικό και το εκπαιδευτικό  προσωπικό του Σχολείου μας.

»Η ενέργεια αυτή του κ.Μαρτίνου επιβεβαιώνει ξανά το μεγάλο ενδιαφέρον  του για κοινωνική προσφορά και δράση προς το σύνολο της ελληνικής  κοινωνίας, αλλά και για τη Μεγαλόπολη ιδιαίτερα!

»Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Β’ Δημοτικού Σχολείου  Μεγαλόπολης τον ευχαριστούν και πάλι θερμώς για την αμέριστη  ευαισθησία του, τις ευγενικές χορηγίες του, τη μέριμνα και την  πολύτιμη συνεισφορά του.
Του ευχόμαστε υγεία, ευημερία και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του  εν όψει και της ανάληψης των καθηκόντων του ως Πολιτικός Διοικητής του  Αγίου Όρους!

Η Διευθύντρια,
Βασιλική Κουρούση»

kafeneio-megalopolis.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.