Ευχαριστήριο για τις Λαμπαδηδρομίες στη Δημητσάνα

Ευχαριστήριο για τις Λαμπαδηδρομίες στη Δημητσάνα

Μάρτιος 28, 2019 - 20:02
0 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε και φέτος για έβδομη συνεχή χρονιά το καθιερωμένο απο το Σύλλογος μας έθιμο των Λαμπαδηδρομιών. Η φετινή επιτυχία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο βάζοντας τον πήχη ψηλά για τα επόμενα χρόνια και ειδικότερα για το 2021 όπου θέλουμε η Δημητσάνα να πρωταγωνιστήσει στον εορτασμό των Διακοσίων Χρόνων απο την επανάσταση.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους συνέβαλαν στην εκδήλωση αυτή και ειδικότερα, τη Δημοτική κοινωφελή επιχείρηση Γορτυνίας, τον Αρχιμανδρίτη Ιάκωβο Κανάκη και τους ιερείς της πολης, την χορωδία του υπαίθριου Μουσείου Υδροκίνησης με την Δασκάλα της, Αμαλία Γουλα και την υπεύθυνη του Μουσείου Ήρα Χριστίνα Παπαδοπούλου.Τα παιδια του χορευτικού τμήματος του συλλόγου μας με την Δασκάλα τους,Ελένη Κέζα. Τον τοπικό πρόεδρο της Δημητσάνας Χρήστο Ραδαίο για την γενικότερη συμβολή του. Τους ένθερμους Δημητσανίτες για την ενεργό συμμετοχής τους στο έθιμο, παρά το τεράστιο φόρτο εργασίας που είχαν. Επίσης τούς Μπαρουτοκαπνισμένους Δημητσανίτες για το οπτικοακουστικό θέαμα που πρόσφεραν με τα πυροτεχνήματα,τους κανονιοβολισμους και τις εκρήξεις απο την Μαύρη Μπαρούτι. Τα ονόματα όλων θα αναφερθούν αναλυτικά στο επόμενο φίλο της εφημερίδας μας.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την προώθηση της εκδήλωσης τους ραδιοφωνικούς σταθμούς του Σκάι 100.3, της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91.5, και την ερα Τρίπολης 101,5. Την Τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι Ακραία Φαινόμενα,τα κεντρικά Δελτία Ειδήσεων της ΕΡΤ1,του Star και τέλος όλα τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης για την φιλοξενία. Επίσης το Πελοποννησιακό πρακτορείο Ειδήσεων, το arcadiaportal.gr και την Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης για την παρουσία τους και την κάλυψη της εκδήλωσης. Τους φωτογράφους μας Βασίλη Μπαρμπίνη, Νίκο Σταυρόπουλο και Θανάση Κουστένη. Το Γορτυνιακό Σύνδεσμο Πατρών και ιδιαίτερα τον Νίκο Μπατάλη,την Λαογραφική εστία Τρίπολης και τούς ιδιότητες που ήρθαν απο όλες τις πόλεις της Πελοποννήσου,για την παρουσία και συμμετοχή τους. Τέλος το θερμότερο Ευχαριστώ στους χιλιάδες κόσμου που πλημμύρισαν τη Δημητσάνα και μας έδωσαν κουράγιο και ώθηση για τα επόμενα χρόνια. Φέτος αποδείξαμε για άλλη μια φορά πως όταν η Δημητσάνα ενώνεται είναι ικανή για τα πάντα.

Ραντεβού του Χρόνου στη Δημητσάνα!

Πολιτιστικός Αγροτουριστικός Σύλλογος Γυναικών Δημητσάνας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.