Ευχαριστήριο για προσφορά στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης

Ευχαριστήριο για προσφορά στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης

Νοέμβριος 27, 2014 - 11:11
0 σχόλια

Ο Δ/ντής , ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 10ου Δημ, Σχ. Τρίπολης ,με την παρούσα επιστολή εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στο Πολιτιστικό ίδρυμα Αικατερίνης και Σωτηρίου Π. Σταθοπούλου, υπό την προεδρία της κας Σοφίας Ρουκουτάκη, για τη καθ ΄επανάληψη αμεσότατη υποστήριξη και συμπαράσταση του στο αίτημα  μας για την παροχή ενός φωτοτυπικού μηχανήματος στο σχολείο ,το οποίο θα εξυπηρετεί βασικές καθημερινές ανάγκες διδασκαλίας.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της αξιόλογης  πράξης  η οποία αποδείχτηκε καταλυτική. Η ενέργεια τούτη αποδεικνύει έμπρακτα την κοινωνική αλληλεγγύη που διέπει την Πρόεδρο κα. Σοφία Ρουκουτάκη  όπως και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Ιδρύματος Αικατερίνη και Σωτηρίου Π. Σταθοπούλου.

Αυτές οι πράξεις συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας , θεωρούμε ότι στη σημερινή εποχή θα πρέπει να αναδεικνύονται ώστε να γνωρίζουν όλοι τις αξιέπαινες πράξεις του Ιδρύματος που εξακολουθεί και στηρίζει τα παιδιά μας!

Με εκτίμηση

Ο Δ/ΝΤΗΣ

Βασίλειος Πίσπας

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.