Ευχαριστίες υποψηφίων από την παράταξη του Γιάννη Σμυρνιώτη

Ευχαριστίες υποψηφίων από την παράταξη του Γιάννη Σμυρνιώτη

Ιούνιος 05, 2019 - 11:09
0 σχόλια

Ευχαριστήρια μηνύματα από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με την παράταξη του Γιάννη Σμυρνιώτη "Νέα Τρίπολη".

Κωνσταντίνος Τρίκολας:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους συμπολίτες μου που με στήριξαν με την ψήφο τους και με την αγάπη τους με εξέλεξαν Δημοτικό Σύμβουλο Τρίπολης ! Θα προσπαθήσω να υπηρετήσω πίστα τα καθήκοντα μου και να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας ! 
Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους από κάθε συνδυασμό για τα αποτελέσματα του προεκλογικού τους αγώνα!

Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης 
Περιφερειακή ενότητα Βαλτετσίου

 

Σάκης-Διονύσης Καραφωτιάς:

Ευχαριστώ όλους αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους, την εμπιστοσύνη τους και την αγάπη τους, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος της μη εκλογής μου.
Θα ήταν τιμή μου να σας εκπροσωπώ στο Δημοτικό Συμβούλιο!
Ευχαριστώ επίσης τον Γιάννη Σμυρνιώτη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. 
Η δική μου εμπιστοσύνη στις ικανότητές του, με έκαναν να τον στηρίξω ενεργά, οπότε το αποτέλεσμα της 10ης θέσης με 446 ψήφους θα με έφερνε στο Δημοτικό Συμβούλιο μόνο εάν εκλεγόταν στο β΄ γύρο Δήμαρχος, όπως φάνηκε σήμερα!
Συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψήφιους μου στη Νέα_Τρίπολη που εκλέχτηκαν, αλλά και σε όλους τους Δημοτικούς Σύμβουλους από όλες τις παρατάξεις.
Με την ευχή να συνεργαστούν αρμονικά και να προσφέρουν ότι μπορούν για το καλό του Δήμου μας.
Από τη δική μου θέση ως Μαέστρος της Παιδικής Χορωδίας Τρίπολης (όπου εργάζομαι εθελοντικά), αλλά και από τη θέση του μόνιμου καθηγητή Μουσικής στα Σχολεία της πόλης μας, θα έχουν ό,τι βοήθεια μου ζητήσουν.

 

Έλενα Αλεξάνδρου:

295 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μέσα από την καρδιά μου!!  
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ έναν-έναν και μία-μία ξεχωριστά που με τιμήσατε στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές και μου δώσατε τον ένα σταυρό σε ένα ψηφοδέλτιο με πολλά αξιόλογα πρόσωπα. 
Η τιμή που μου κάνατε με συγκίνησε και ενδυνάμωσε την πίστη στις κοινές μας αξίες!
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη, τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε. Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την οικογένεια μου που ήταν ακλόνητο στήριγμα σε όλη την προσπάθεια μου αλλά και τους φίλους που με στήριξαν με όλη τους τη δύναμη!!

Να δώσω τα Συγχαρητήρια μου, στη νέα δημοτική αρχή και στον Κώστα Τζιούμη, για τη νίκη τους και να ευχηθώ να πράξουν το καλύτερο δυνατό για τον Δήμο μας ώστε να τον δούμε να αναπτύσσεται προς όφελος όλων των πολιτών. Προσωπικά δεν το κάνω μόνο από αστική ευγένεια, αλλά επειδή η αναγνώριση της επιτυχίας του αντιπάλου δίνει αξία και ουσία στον αγώνα που κάναμε και ολοκληρώνουμε όπως αρχίσαμε, με ήθος και αξιοπρέπεια. 
Να δώσω Συγχαρητήρια στον Γιάννη Σμυρνιώτη τον οποίο εκτιμώ απεριόριστα και δεν είμαι η μόνη, για το ήθος, την αξιοπρέπεια και τον έντιμο αγώνα. Λόγω της θέσης μου ως προϊσταμένη στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Γορτυνίας συνεργάζομαι με πολλές υπηρεσίες της Τρίπολης. Σας μεταφέρω ελάχιστα από τα λόγια υπαλλήλων σε δημόσιες υπηρεσίες που συνεργάστηκαν μαζί του επί θητείας του ως Δήμαρχος...
-Ειναι συνεργάσιμος, καλοπροαίρετος και ανέλαβε την ευθύνη σε δικά μας λάθη.
-Είναι ευφυέστατος και γνωρίζει το αντικείμενο κάθε υπηρεσίας καλύτερα από τον υπάλληλο.

Γιάννη Σμυρνιώτη έχω εισπράξει τις καλύτερες εντυπώσεις από πολλούς υπαλλήλους του Δήμου Τρίπολης για το πρόσωπό σου!!

Παρότι είμαι στην πλευρά των χαμένων νιώθω απεριόριστα κερδισμένη.
Όλο το ταξίδι του προεκλογικού αγώνα με έκανε πιο πλούσια σε εμπειρίες. 
Εισέπραξα πολύ αγάπη από φίλους αλλά και ανθρώπους που αγκάλιασαν την προσπάθεια μου.
Ένιωσα την εκτίμηση για το πρόσωπό μου από ανθρώπους που γνώρισα και μου τόνισαν τον αξιοπρεπή αγώνα μου. 
Γνώρισα όμορφους ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν και το κάνουν με ανιδιοτέλεια. 
Έκανα νέες φιλίες που πιστεύω πως θα γίνουν μακροχρόνιες.

Αυτό είναι το κέρδος μου και σας ευχαριστώ πολύ!!

 

Φαίη Πετράκη:

Ένα ειλικρινές και μεγάλο ευχαριστώ στους 375 συμπολίτες μου από όλους τους πολιτικούς χώρους που με εμπιστευτήκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους στις δημοτικές εκλογές. Κάθε ψήφος σας είναι μεγάλη τιμή για μένα! Συγχαρητήρια στον Γιάννη Σμυρνιώτη και σε όλους τους συνυποψήφιους μου στη Νέα Τρίπολη, ιδιαίτερα σε όσους εκλεχτήκαν αλλά και σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους από κάθε παράταξη. Συγχαρητήρια στην εκλεγείσα Δημοτική αρχή Τρίπολης. Εύχομαι ευδόκιμη θητεία αντάξια των προσδοκιών του τόπου μας!

Σταύρος Κουκάκης:

Φίλες και Φίλοι

Θέλω να σας ευχαριστήσω δημόσια για την υποστήριξη που έτυχα από εσάς στις δημοτικές εκλογές.

Με αναδείξατε για μία ακόμα φορά Δημοτικό Σύμβουλο Τρίπολης και μάλιστα στην τιμητική 4η θέση με 704 ψήφους της δημοτικής παράταξης "Νέα Τρίπολη"

Η τιμή αλλά και η ευθύνη μεγάλη, γιατί η παρουσία μου στο Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να είναι το ίδιο ισχυρή με την ψήφο εμπιστοσύνης που δείξατε στο πρόσωπό μου.

Τα επόμενα τέσσερα χρόνια για τον Δήμο Τρίπολης είναι πολύ κρίσιμα και θα πρέπει όλοι μας να προχωρήσουμε μπροστά με οδηγό την Αγάπη και το Όραμα για την Τρίπολη και τα χωριά μας. 
Θα πρέπει να συνθέσουμε προγράμματα και να αποφασίζουμε προς όφελος των συμπολιτών μας.

Με εκτίμηση 
Σταύρος Κουκάκης

Γιάννης Σαμπράκος:

Εκφράζοντας τις ευχαριστίες μου σε όσους με τίμησαν με την ψήφους τους να με εκλέξουν και πάλι δημοτικό σύμβουλο θα ήθελα να τους διαβεβαιώσω ότι θα παλέψω για την καθημερινή ποιότητα ζωής μας στην αναζήτηση της ανάπτυξης του τόπου μας και στο να βρει η περιοχή μας το δρόμο να μεταβούμε στην νέα ψηφιακή εποχή. Ευχαριστώ και ελπίζω να υπηρετήσω όλους σας με το καλλίτερο δυνατό τρόπο.

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.