Ευάγγελος Κουτρουφίνης: Οι Έλληνες στρατιωτικοί δεν πτοούνται από την «λάσπη» (vid)

Ευάγγελος Κουτρουφίνης: Οι Έλληνες στρατιωτικοί δεν πτοούνται από την «λάσπη» (vid)

Οκτώβριος 10, 2018 - 21:10
3 σχόλια

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Αρκαδίας Ευάγγελος Κουτρουφίνης μίλησε για τον «πόλεμο» τον οποίο δέχονται ενώσεις στρατιωτικών από μια, όπως ανέφερε μικρή μερίδα στρατιωτικών.

Σε δηλώσεις του την Τετάρτη 10 Οκτωβριου μίλησε για τις δικαστικές διαμάχες, αλλά για την στάση που θα κρατήσει από εδώ και πέρα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «στον απόηχο της πρόσφατης δικαστικής αγωγής που κατάθεσε γνωστή μερίδα στρατιωτικών, θα ήθελα να αναφέρω ότι οι Έλληνες στρατιωτικοί δεν πτοούνται και η λάσπη που πετιέται στον ανεμιστήρα γυρίζει πίσω ξερή.

Είμαστε στο πλευρό των συναδέλφων και θα ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε απαίτηση προκύπτει από το συνδικαλιστικό καθήκον.

Τη στιγμή που το Ελληνικό Κράτος βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και ο Ελληνικός λαός υφίσταται τις γνωστές σε όλους μας συνέπειες, ομάδα αυτονομιστών "συνδικαλιστών" προσπαθούν να "ρίξουν λάσπη" σε πρόσωπα ανθρώπων που χρόνια τώρα προσπαθούν να δώσουν βήμα και λόγο στους εν ενέργεια στρατιωτικούς, ακόμη και στους ίδιους.»

 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Κουτρουφίνης: Οι Έλληνες στρατιωτικοί δεν πτοούνται από την «λάσπη»


3 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.