Εξόρμηση του ΣΑΟΟ στο φαράγγι του Ινάχου

Εξόρμηση του ΣΑΟΟ στο φαράγγι του Ινάχου

Μάρτιος 14, 2019 - 19:45
0 σχόλια

Δίπλα στην Τρίπολη υπάρχει ένα εντυπωσιακό φαράγγι, στα σύνορα Αρκαδίας -  Αργολίδας, στο λεγόμενο ‘’Ανατολικό Τείχος’’. Πρόκειται για το φαράγγι του  Ινάχου. Βρίσκεται ανάμεσα στα χωριά Νεοχώριον Αργολίδας και Νεστάνη Αρκαδίας. Σ΄ αυτό το φαράγγι θα πραγματοποιηθεί η επόμενη ορειβατική εξόρμηση του Συλλόγου Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων, την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019. Η διαδρομή είναι εντυπωσιακή, διέρχεται από το περιβόητο ‘’Λυκοπάτι’’ ή ‘’Λυκοπάτημα’’, θα διαρκέσει 4:30 ώρες περίπου και χαρακτηρίζεται Β΄ βαθμού δυσκολίας (τοπικά). Ενδείκνυται  για όλους τους πεζοπόρους με καλή φυσική κατάσταση. Πάνω απ΄ όλα, όμως, με διάθεση για περιπέτεια και αναζήτηση της συγκίνησης που προσφέρει αυτή την εποχή το Αρτεμίσιο και η Αρκαδική φύση. 

Θα υπάρξει και μικρότερη διαδρομή, τριών ωρών περίπου, για όσους το  επιθυμούν, στη μονή  Γοργοεπηκόου, την Αρχαία Νόστο και τις θαυμάσιες γειτονιές της Νεστάνης. 

Αναχώρηση λεωφορείου στις 8 το πρωί της Κυριακής, από την πλατεία Αγίου Βασιλείου της Τρίπολης. 

Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συλλόγου, Β. Δεκάζου 9 -11, τηλ.: 2710234980, email: saoo@otenet.gr, www.saoo.gr.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.