Εξωγήινοι κάνουν… βόλτα στην Πλατεία Πετρινού (pics)

Εξωγήινοι κάνουν… βόλτα στην Πλατεία Πετρινού (pics)

Μάρτιος 20, 2017 - 19:01
3 σχόλια

Την παρουσία των εξωγήινων κλήθηκαν να ζωγραφίσουν οι μαθητές του 7ου Δημοτικού σχολείου Τρίπολης.

Είναι γνωστά τα πλεονεκτήματα της ζωγραφικής για τα παιδιά  εκτός από το δημιουργικό παιχνίδι, μαθαίνουν να δημιουργούν, να συνδυάζουν χρώματα, και να φτιάχνουν σχήματα.  Το μάθημα των εικαστικών είναι ένα μάθημα στο οποίο τα παιδιά μπορούν να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους, αλλά και να αποτυπώσουν σκέψεις τους σε ένα χαρτί, καθώς με λόγια ακόμα δεν είναι σε θέση.

Οι μαθητές όπως βλέπετε έλαβαν μια φωτοτυπία της πλατείας Πετρινού και ζωγράφισαν  σε αυτή την παρουσία των εξωγήινων έτσι όπως αυτοί  την έχουν φανταστεί.

Δείτε λοιπόν τους ιπτάμενους δίσκους να πετούν πάνω από το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης και τους πράσινους εξωγήινος να κάνουν βόλτα στην πλατεία.


3 Σχόλια

Εδώ μας έχουν κατσικωθεί στο σβέρκο οι βλάχοι εδώ και 2,5 χρόνια, οι εξωγήινοι είναι το λιγότερο...

αυτό το κόμπλεξ σας έφαγε με τους βλάχους ... εσάς τους πρωτευουσιάνους που φάγατε καλά πριν και πήρατε και τα μεταξωτά βρακιά με ξένα κόλυβα.... και τώρα που κόπηκε η μάσα βγάζετε το κόμπλεξ ανωτερότητας σας... ουστ ρε

και βρήκατε και ένα όμορφο άρθρο από τα παιδιά του σχολείου για να το μαυρίσετε και να βγάλετε τα κόμπλεξ σας... ουτε σε 10 χρόνια δεν θα βγειτε με αυτά που κανετε... ετσι αντιμετωπίσατε τον κόσμο και δεν σας ψήφισε τελικά. ουστ και παλι ουστ. Και συγνώμη από τα παιδιά ... πολύ ωραίες και πρωτότυπες ζωγραφιές

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.