Εξώδικο Μπουλούκου και σε Κωνσταντινόπουλο

Εξώδικο Μπουλούκου και σε Κωνσταντινόπουλο

Μάρτιος 22, 2016 - 15:55
1 σχόλια

Η απάντηση στους 3 βουλευτές Γρηγοράκο, Κωνσταντινόπουλο, Μανιάτη

Σε απάντηση με τα διαλαμβανόμενα στην κοινή δήλωση της 3ης Μαρτίου του ενός τέως και των δύο νυν βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), ο κ. Γεώργιος Αρ. Μπουλούκος , Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου τους απέστειλε εξώδικο.  Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι το περιεχόμενο της δήλωσής τους τον προσβάλλει τόσο ως πρόσωπο, επιστήμονα, επαγγελματία μαχόμενο Δικηγόρο, συνδικαλιστή, δημοκρατικό πολίτη όσο και ως προς τον θεσμικό του ρόλο ως αιρετού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Οι εξυβριστικοί και συκοφαντικοί χαρακτηρισμοί των τριών βουλευτών  ξεπερνούν κάθε ανεκτό και επιβαλλόμενο μέτρο κριτικής και ελέγχου. Αυτή η επαίσχυντη, αδικαιολόγητη και ανυπόστατη προσωπική επίθεση δηλώνει αποκλειστικά και μόνο την απεγνωσμένη προσπάθειά τους να αυτοπροσδιοριστούν και να βρεθούν στην επικαιρότητα.

Οι κ. βουλευτές και υπουργοί έχοντας τόσα χρόνια κοινοβουλευτική και πολιτική εμπειρία θα ήταν χρησιμότερο να αναλάβουν τις ευθύνες τους, απολογιστικά της μακρόχρονης παραμονής τους στην εξουσία και να δώσουν εξηγήσεις για την σημερινή κατάσταση στον Τόπο. Σε κάθε περίπτωση οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να «τοποθετούνται» αντικειμενικά και υπεύθυνα.

Τους καλεί να ανακαλέσουν το περιεχόμενο της κοινής δήλωσής τους και να ζητήσουν  εγγράφως δημόσια συγνώμη, αποκαθιστώντας πλήρως την βαρύτατη σε βάρος του προσβολή. Ο κ. Μπουλούκος δηλώνει ότι θα προσφύγει πάραυτα στην Ελληνική Δικαιοσύνη και τους  καλεί  να δηλώσουν δημοσίως και εγγράφως ότι σε κάθε περίπτωση δεν θα «κρυφτούν» πίσω από την βουλευτική τους ασυλία.

 

Δελτίο Τύπου


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Εκείνο το....συνδικαλιστής.... τι το θέλεις κε ΜΠΟΥΛΟΥΚΟ. Εξακολουθεί στις μέρες μας να είναι τιμητικός τίτλος;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.