Εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές στη Γορτυνία - 18.000 ευρώ η αξία των κλοπιμαίων

Εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές στη Γορτυνία - 18.000 ευρώ η αξία των κλοπιμαίων

Απρίλιος 24, 2019 - 17:22
0 σχόλια

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, σε συνεργασία με τα Αστυνομικά Τμήματα Τροπαίων και Γορτυνίας, τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 26 και 37 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, σε συνεργασία με τα Αστυνομικά Τμήματα Τροπαίων και Γορτυνίας, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 9.11.2018 έως και την 20.12.2018, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Γορτυνίας, διέπραξαν συνολικά τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες., από όπου αφαίρεσαν χρήματα και χρυσαφικά- κοσμήματα, που η συνολική τους αξία ανέρχεται τις -18.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.