Εξιχνιάστηκαν 7 κλοπές σε επιχειρήσεις, με λεία 197.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκαν 7 κλοπές σε επιχειρήσεις, με λεία 197.000 ευρώ

Μάρτιος 16, 2019 - 09:32
0 σχόλια

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, επτά (7) περιπτώσεις κλοπών σε επιχειρήσεις, στο Άργος και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Άργους- Μυκηνών Αργολίδας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 27 και 28 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 27χρονος και ο 28χρονος, μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, κατά το χρονικό διάστημα από την 11.5.2018 έως την 18.6.2018, στο Άργος και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Άργους- Μυκηνών Αργολίδας, διέπραξαν επτά (7) περιπτώσεις κλοπών σε επιχειρήσεις, ενώ σε τρεις από τις εν λόγω περιπτώσεις προκάλεσαν και εκτεταμένες φθορές στις κτηριακές εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει, μεταξύ άλλων, ποσότητες μετάλλων, μεταλλικά εξαρτήματα, εργαλεία και χρήματα, που συνολική τους αξία ανέρχεται στις -197.000- ευρώ, σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, για την ταυτοποίηση των συνεργών των ανωτέρω, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.