Εξηγήσεις για τα αντιπλημμυρικά έργα που δεν έχουν γίνει ζήτησε ο Δημήτρης Βόσνος

Εξηγήσεις για τα αντιπλημμυρικά έργα που δεν έχουν γίνει ζήτησε ο Δημήτρης Βόσνος

Δεκέμβριος 12, 2018 - 10:58
1 σχόλια

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβοουλίου Τρίπολης την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου για ακόμα μία φορά ο πρώην αντιδήμαρχος Δημήτρης Βόσνος και ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος, ήρθε αντιμέτωπος με τη δημοτική αρχή με αφορμή τη συζήτηση για τα αντιπλημμυρικά έργα που δεν προχωρούν στον Δήμο Τρίπολης.

Ο κ. Βόσνος άφησε αιχμές εναντίον της δημοτικής αρχής -και της παράταξης στην οποία ανήκε μέχρι πρότινος- λέγοντας ότι κάποιοι έλεγαν ότι ο μόνος που δεν πρέπει να μιλάει για αυτά τα θέματα είναι ο Βόσνος, επιρρίπτοντάς του ουσιαστικά την ευθύνη για το γεγονός ότι δεν προχωρούν τα αντιπλημμυρικά:

«Πήγαιναν κάποιοι και έλεγαν απαντώντας στην κοινωνία γιατί δεν αξιοποιήθηκαν τα χρήματα, ότι ένας που δεν πρέπει να μιλάει, είναι ο Βόσνος. Ο Βόσνος από το 2017 δεν ήταν αρμόδιος αντιδήμαρχος. Τα χρήματα για τα αντιπλημμυρικά πού έχουν πάει; Ρωτάω κι εγώ, τι ενέργειες έχουν γίνει;»

Αυτοί που είναι λαλίστατοι, να πουν τι έγιναν τα χρήματα. Να γίνουμε σοβαροί. Έχουμε ευθύνη. Πέστε μου τις ενέργειες που έγιναν για τα αντιπλημμυρικά.

«Έχετε κάτι να απαντήσετε; Για τις 350.000 ευρώ ή από το 2014 και μετά;», ρώτησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αναστάσιος Κακλαμάνος και ο κ. Βόσνος απάντησε: «Είστε πρόεδρος, δεν είναι αρμοδιότητα του προέδρου να ρωτάει».

Ο κ. Τζιούμης παρατήρησε ότι κανείς δεν έχει κάτι να πει για όλα αυτά, χαρακτηρίζοντας τη συγκεκριμένη συζήτηση παρωδία.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΠΟΙΟΣ βγήκε να μιλήσει!!!! Και ρωτούσε τους ΟΜΟΙΟΥΣ του, που πήγαν τα χρήματα!!!!! ΝΤΡΟΠΗ για όλους ανεξαιρέτως εκεί μέσα, και για τις υπηρεσίες σας ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ και ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ. 3 μελέτες για τα ίδια ΛΑΘΟΣ φράγματα του Βόσνου στο Δολιανίτη!!! ...και επί Σμυρνιώτη και επί Παυλή. Εσύ Τζιούμη πήγες να τα δείς που μιλάς?? Πνίγηκε ο κόσμος το 2016 και έχει κινδυνεύσει πολλές φορές ακόμη!!! Πείτε τώρα ότι δεν έχετε αρμοδιότητα, όπως πριν που λέγατε δεν έχετε χρήματα τη γνωστη καραμέλα.....ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.