Έξι μεταγραφές με στόχο την παραμονή για τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου

Έξι μεταγραφές με στόχο την παραμονή για τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου

Ιανουάριος 29, 2019 - 10:29
1 σχόλια

Ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου δίνει την δική του μάχη επιβίωσης με την διοίκηση της ομάδας να στέκεται αρωγός στην αγωνιστική προσπάθεια που γίνεται ενισχύοντας το έμψυχο δυναμικό του συλλόγου.

Μετά τον Δημήτρη Τσιόγκα και τον Παναγιώτη Μουστόγιαννη από τον Παγγορτυνιακό που αποκτήθηκαν για να ενισχύσουν την ερυθρόλευκη άμυνα ένας ακόμα πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας της Γορτυνίας ο νεαρός μέσος Σπύρος Πανόπουλος θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό Λεωνιδίου.

Ωστόσο ο μεταγραφικός καταιγισμός του Ολυμπιακού Λεωνιδίου δεν σταματά εδώ με την ομάδα της Νότιας Κυνουρίας να γνωστοποιεί την απόκτηση τριών ακόμα ποδοσφαιριστών για την συνέχεια της σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα ο επιτελικός μέσος Ροντρίγκο Μπαρμπόσα που αγωνίστηκε στο πρώτο μισό στο συντοπίτη Α.Σ. Λεωνιδίου, ο κεντρικός μέσος Στέφανος Τελίδης με προηγούμενη ομάδα τον Άγιο Δημήτριο και ο μεσοεπιθετικός Άγγελος Δημοθόδωρος από το Ήλιον προστίθενται στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου είναι σίγουρα ο πρωταθλητής των μεταγραφών του Ιανουαρίου και είναι δεδομένο πως αναμένεται να παρουσιάσει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο στην συνέχεια βάση του βάθους και των επιλογών που αποκτά.

Η ομάδα της Νότιας Κυνουρίας θέτει ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία ενώ αποτελεί πρόκληση η συμμετοχή της στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αρκαδίας όπου και εκεί θα προσπαθήσει για το καλύτερο.

Από: leonidion.gr

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.