Εξελίξεις στον Πανθυρεατικό - Παρελθόν ο Βουτσινάς από την τεχνική ηγεσία

Εξελίξεις στον Πανθυρεατικό - Παρελθόν ο Βουτσινάς από την τεχνική ηγεσία

Ιανουάριος 21, 2020 - 11:07
0 σχόλια

Η απρόσμενη γκέλα του Πανθυρεατικού με την εντός έδρας ισοπαλία στο Άστρος με τον Απόλλωνα Τυρού για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας έφερε σημαντικές εξελίξεις στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Πιο αναλυτικά παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των Αστρινών αποτελεί εδώ και λίγες ώρες ο Δημήτρης Βουτσινάς με τον Πανθυρεατικό να βρίσκεται στην αναζήτηση του ανατικαταστάτη του για την συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου Αρκαδίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση με γρήγορα αντανακλαστικά έχει ξεκινήσει επαφές με προπονητές με το όνομα του Γιώργου Κολιατσόπουλου είναι ψηλά στην λίστα μια και είναι γνώστης του Αρκαδικού ποδοσφαίρου από το περσινό πέρασμα του από το Λεωνιδίο με το οποίο κατέκτησε και το Κύπελλο Αρκαδίας.

Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να έχουμε και επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με το τέλος της συνεργασίας του Πανθυρεατικού με το Δημήτρη Βουτσινά.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.