Εξαιρετικοί Διαμαντόπουλος και Πετρόπουλος στη Γεωργία, γκολ ο Μπαντιμπανγκά

Εξαιρετικοί Διαμαντόπουλος και Πετρόπουλος στη Γεωργία, γκολ ο Μπαντιμπανγκά

Ιούλιος 19, 2019 - 10:08
0 σχόλια

Κανένα απολύτως πρόβλημα και με μια εξαιρετική διαιτησία Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος και Τρύφωνας Πετρόπουλος του Συνδέσμου Διαιτητών της ΕΠΣ Αρκαδίας είχαν στο ρεπερτόριο τους στον αγώνα για τα προκριματικά του Europa League στην Γεωργία.

Την πρόκριση πήρε η Ουρταμπάσι από το Καζακστάν που επικράτησε της Τορπέντο Κουτάιση με 0-2 και στην έδρα της μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα με τους δύο Αρκάδες τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο που ήταν ο διαιτητής του αγώνα και τον Τρύφωνα Πετρόπουλο που ήταν πρώτος βοηθός στο ντεμπούτο τους μαζί Ευρωπαικό παιχνίδι για το Europa League να έχουν πολύ καλή απόδοση.

Μάλιστα οι δύο Αρκάδες φαίνεται πως έφεραν γούρι και σε έναν παλιό ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης και πιο συγκεκριμένα στον Ζίγκι Μπαντιμπανγκά ο οποίος σκόραρε το δεύτερο γκολ της Ουρταμπάσι στο 94ο λεπτό ενώ ο Μεχάνοβιτς ήταν αυτός που είχε ανοίξει στο σκορ στο 84 για την ομάδα από το Καζακστάν.
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.