Εξαφανίστηκε 59χρονος επιχειρηματίας με καταγωγή από την Γορτυνία

Εξαφανίστηκε 59χρονος επιχειρηματίας με καταγωγή από την Γορτυνία

Ιανουάριος 24, 2015 - 16:07
0 σχόλια

Την εκπομπή "Φώς στο Τουύνελ" με την Αγγελική Νικολούλη την Παρασκευή  23 Ιανουαρίου απασχόλησε η εξαφάνιση του Νικόλαου Ασημακόπουλου επιχειρηματία στη Βούλα Αττικής.

Ο αγνοούμενος είναι Αρκαδικής καταγωγής από το χωριό Αράχωβα Γορτυνίας, και τα ίχνη του έχουν χαθεί από τις 4 Ιανουαρίου 2015. Ο αγνοούμενος είχε μία τελευταία επαφή με την κόρη του Μαίρη μέσω γραπτού μηνύματος.
Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Να αναφέρουμε ότι άφησε πίσω του προσωπικά έγγραφα όπως ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης και διάφορα άλλα, καθώς το όχημά του ήταν σταθμευμένο στο εμπορικό κέντρο του οποίου είναι και μέτοχος. Από τότε αγνοούνται τα ίχνη του, καθώς ο κ. Ασημακόπουλος δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν και το προσωπικό του τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο.

Δείτε τι αναφέρει το «Τούνελ»

Το γραπτό μήνυμα που έστειλε στην κόρη του για να την καληνυχτίσει, ήταν και το τελευταίο σημάδι ζωής του. Από τότε, το τηλέφωνο του απενεργοποιήθηκε.

Το «Τούνελ» την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου ερεύνησε τα ίχνη που άφησε.

Το αυτοκίνητο του βρέθηκε κλειδωμένο στο υπόγειο γκαράζ του εμπορικού του κέντρου. Τα προσωπικά του έγγραφα συγκεντρωμένα σε ξενοίκιαστο κατάστημα στον ίδιο χώρο.

Ο Νίκος Ασημακόπουλος 59 χρόνων πατέρας τριών παιδιών, αγνοείται από το βράδυ της Κυριακής 4 Ιανουαρίου.

Το Λαγονήσι φαίνεται να κρύβει το μυστικό της εξαφάνισης του. Η άρση απορρήτου έδειξε πως το κινητό του τηλέφωνο έκλεισε το βράδυ της ίδιας μέρας στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Δημητρίου Καλυβίων.

Η ελπίδα των συγγενών του αναπτερώθηκε όταν κάτοικοι των Νοτίων Προαστίων και άνθρωποι που τον γνώριζαν, ανέφεραν πως τον είδαν και μετά την εξαφάνιση του. Η εικόνα όμως που έδιναν ήταν ενός ανθρώπου ταλαιπωρημένου που πολλές φορές έμοιαζε να μην έχει επαφή με το περιβάλλον.

Φίλος του αγνοούμενου υποστήριξε στο "Τούνελ" ότι τον είδε την επομένη της εξαφάνισης στην περιοχή της Βούλας και του μίλησε.

Φίλοι εθελοντές της εκπομπής βγήκαν μέσα στη νύχτα και με βροχή να ψάξουν για τον Νίκο Ασημακόπουλο, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σε διάσταση με τη σύζυγο...

Η σύζυγος του αγνοούμενου Μαρία Θεοδωροπούλου μίλησε στην κάμερα του «Τούνελ». Όπως είπε, το τελευταίο διάστημα η σχέση τους αντιμετώπιζε δυσκολίες και είχαν από κοινού αποφασίσει να ζήσουν χωριστά. Γνώριζε ότι ο σύζυγος της έμενε σε διάφορα ξενοδοχεία της περιοχής, αλλά χωρίς να ξέρει σε ποιο συγκεκριμένα. Παρά την κρίση στο γάμο τους, ο Νίκος επικοινωνούσε καθημερινά μαζί της αλλά και με τις κόρες τους. Τελευταία φορά μίλησαν στο τηλέφωνο το απόγευμα της Κυριακής 4 Ιανουαρίου. Μετά από αυτό το τηλεφώνημα, ο Νίκος συναντήθηκε με δύο από τις κόρες του σε εστιατόριο στη Βούλα. Λίγες ώρες μετά χάθηκε μυστηριωδώς.

Για την πολύχρονη συνεργασία τους μίλησε στην εκπομπή ο πεθερός του, Γιάννης Θεοδωρόπουλος. Είναι συνιδιοκτήτες γνωστού εμπορικού κέντρου στη Βούλα και όπως είπε, είχαν άριστες επαγγελματικές σχέσεις και εμπιστοσύνη μεταξύ τους.

Οι τρεις αδελφές του Νίκου, αλλά και ο ηλικιωμένος πατέρας τους περιμένουν γεμάτοι αγωνία κάποιο σημάδι ζωής. Ο γαμπρός του Ανδρέας Παναγόπουλος, μιλώντας στην ρεπόρτερ της εκπομπής είπε χαρακτηριστικά: «Όλη η οικογένεια τον περιμένει …»

Δείτε την συνέχεια στο anikolouli.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.