Εξαφανίστηκε 17χρονη

Εξαφανίστηκε 17χρονη

Απρίλιος 28, 2015 - 19:48
0 σχόλια

Στις  26/04/2015, πρώτες πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε η  Κωνσταντίνα Γκ., 17 ετών από το σπίτι της στην περιοχή της Χαραυγής στη Λάρισα.

Η Κωνσταντίνα Γκ. έχει μαύρα μακριά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,55 μ. και βάρος 50 κιλά. Φορούσε μπλε τζην, μαύρο φούτερ με στάμπα άσπρο αρκουδάκι και ροζ παπούτσια.

Η οικογένεια της Κωνσταντίνας ανησυχεί και ελπίζει με τη βοήθεια όλων μας σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει κοντά τους.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Παρακαλούμε για τη δημοσίευση του παραπάνω δελτίου τύπου. Σε ενδεχόμενη ανεύρεση της Κωνσταντίνας Γκ., θα σας ενημερώσουμε σχετικά με νέο δελτίο τύπου και θα παρακαλούσαμε για την άμεση αφαίρεση των αφισών από τους χώρους ανάρτησης.

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά

Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000

e mail: 116000@hamogelo.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.