Εξαερισμός - «γκιλοτίνα» στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης (pics)

Εξαερισμός - «γκιλοτίνα» στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης (pics)

Οκτώβριος 12, 2018 - 10:47
5 σχόλια

Για ακόμα μία φορά θα θίξουμε το θέμα του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου και συγκεκριμένα αυτό της κατασκευής του  εξαερισμού.

Τον Σεπτέμβριο του 2016 είχαμε αναδείξει το θέμα της κάλυψης του εξαερισμού του κτιρίου, που βρίσκεται στην πλατεία Πετρινού και συγκεκριμένα επί της Ισαάκ & Σολωμού.

Η κάλυψη έγινε, αλλά ο τρόπος φαίνεται λίγο παράδοξος, καθώς η κατασκευή παραμένει επικίνδυνη.

Το αρκετά αιχμηρό αλουμίνιο που έχει τοποθετηθεί, καθιστά την κατασκευή επικίνδυνη για ακόμα μία φορά, αφού η κατασκευή βρίσκεται τοποθετημένη πάνω στο γρασίδι του εξωτερικού χώρου του Θεάτρου πολύ κοντά από τον πεζοδρομημένο χώρο όπου περπατούν οι πολίτες και φυσικά από τον χώρο που παίζουν τα παιδιά.

Κάτι αποτελεσματικότερο πρέπει να γίνει για την ασφαλή κάλυψη τους εξαερισμού, καθώς ο κίνδυνος για τα πιτσιρίκια που τριγυρίζουν στην πλατεία και προσελκύονται από αυτή την «αιχμηρή» αυτή κατασκευή παραμονεύει.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Για την ανάπλαση του Μαλλιαροπουλείου το ξέρουμε όλοι τι έχει γίνει και τι κακοτεχνίες παρέλαβαν αλλα στο γρασίδι γιατί να περπατάνε περαστικοί και γιατί να υπάρχουν αδέσποτα; Να σταματήσει η κυρία εκεί να τα ταίζει που τα έχει μαζέψει όλα στην πλατεία

οι γονεις να μην αφηνουν αδεσποτα τα παιδια τους ,να μην κινδυνευουν ,πανε για καφε και τα παρατανε και πανε οπου να ειναι ,ελεος πια.οσο για τα αδεσποτα σκυλια πειτε μου ΕΝΑ που εχει τραυματιστει εκει,ΚΑΝΕΝΑ

Άλλο ένα έργο, από τα αναρίθμητα στην πόλη, που φέρει ακέραια την υπογραφή ΠΑΥΛΗ. Μπράβο σου δήμαρχε Παυλή, που τό'χεις ρίξει στην τρελλή...

Δεν σας βρισκω ενημερωμενους , η συγκεκριμενη λαμαρινα μπηκε σαν αποτελεσμα συμβιβασμου . Αφου πρωτα ο απεναντι ειχε ταπωσει τον εξαερισμο γιατι ενοχλουσε τα τραπεζοκαθισματα και μουχλιασε ολο το υπογειο του θεατρου βρεθηκε σαν λυση αυτη η κατασκευη γιατι πρωτα και πανω απο ολα δεν πρεπει να ενοχλουνται τα τραπεζοκαθισματα .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.