Έβρος - μεταναστευτικό: Συλλογή ειδών από τον Σύλλογο Εστιατόρων Αρκαδίας

Έβρος - μεταναστευτικό: Συλλογή ειδών από τον Σύλλογο Εστιατόρων Αρκαδίας

Μάρτιος 03, 2020 - 16:42
15 σχόλια

Τη συλλογή ειδών για να συμπαρασταθεί στον Σύλλογο Εστιατόρων Αλεξανδρούπολης που βρίσκεται στα σύνορα με την Τουρκία στον Έβορο και συντρέχει τις ειδικές δυνάμεις ζητεί ο πρόεδρος και το ΔΣ του Συλλόγου Εστιατόρων Αρκαδίας.

Ο κ. Βασίλης Αθανασιάδης γράφει:

Ο Σύλλογος Εστιατόρων Αλεξανδρούπολης με τον Πρόεδρο τους τον Nikos Georgiadis είναι στα σύνορα μαζί με συναδέλφους του κλάδου μας και αγωνίζονται για να μην περάσει κανείς.
Πλέον το μέτωπο είναι σε Καστανιές και Πέταλο (Απόσταση μεταξύ τους 100 χιλιόμετρα).
Μας παρακάλεσαν να ενισχύσουμε όσο μπορούμε με είδη όπως: (Μάσκες, Αντισηπτικά μαντηλάκια ή τζελ-σταγόνες, πετσέτες προσώπου για τα δακρυγόνα και χειρουργικά γάντια).
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εστιατόρων Αρκαδίας και το ΔΣ, παρακαλεί να συνδράμουμε κι εμείς, με ότι μπορούμε, για να ενισχύουμε τη προσπάθεια αυτή.
Θα συλλέξουμε τις προμήθειες στο κατάστημα Are you Hungry (Τάσου Σεχιώτη 45) μέχρι τη Πέμπτη και τη Παρασκευή θα τις αποστείλουμε στα σύνορα.
Παρακαλούμε ότι μπορεί ο καθένας να το προσφέρει.
Kοινοποιείστε το...

 


15 Σχόλια

δηλαδή να μαζέψουμε προμήθειες υπέρ των απάνθρωπων και όχι υπέρ των ανθρώπων που έχουν ανάγκη μήπως να θυμηθούμε ποιός είναι ο πλησίον σύμφωνα με την παραβολή του καλού Σαμαρείτη και πώς σύμφωνα με την παραβολή της τελικής κρίσης θα κριθούν οι άνθρωποι ;μήπως τα ΜΜΕ να πάψουν να παίζουν το παιχνιδάκι των ανάλγητων ακροδεξιών;

Απάνθρωποι είναι αυτοί που σε φυλάνε ρε απλυτε σιρυζομαλακα? Για να μη μπουκαρουν οι στρατιές των λαθρομεταναστών παλιό βλάκα?

Μπράβο για την πρωτοβουλία, το άλλο το γαϊδούρι που σχολίασε τι να πω τόσο μυαλό κουβαλάει ο καθένας τετοια λεει

@21:00 - Έχεις δίκιο. Επίσης το 1821 η φιλική εταιρεία είχε σκοπό να υποστηρίξει τα ντόπια και ξένα συμφέροντα. Δεν ντράπηκαν να κάνουν πόλεμο με τους ουμανιστές οθωμανούς; Άνθρωποι δεν ήταν και αυτοί; Για ποιο λόγο να κάνουν πόλεμο; Και καλά να απελευθερωθούμε; Μα τι νόημα είχε; Εχθρός εξάλλου είναι μόνο το κεφάλαιο. Εκεί είμαστε αιώνια σκλαβωμένοι. Τι Τούρκος, τι δεξιά. Το ίδιο πράγμα είναι για εσένα. Στην αριστερά ψεκάζουν εδώ και χρόνια, τα αποτελέσματα είναι μόνιμα, δεν υπάρχει θεραπεία.

Αν δεν σου αρέσει να ζεις ανάμεσα σε Έλληνες δεν σε κρατάμε με το ζόρι πήγαινε να διδάξεις ανθρωπισμό στους αιμοσταγείς Τούρκους φίλους σου. Καλός Σαμαρείτης δεν σημαίνει και κορόιδο. https://www.youtube.com/watch?v=HwgwhjJbxuU

Γιατί δεν πας να τους βοηθήσεις στην Νεκρή ζώνη τους “ανθρωπουs” Αλλά το ξερεις ότι θα σε πιάσουν και θα σε μ@ρκ@λησουν και μπαίνεις εδώ να γράψεις την μπαρούφα σου .Κοψε τα ληγμένα γιατί αλλιώς δεν υπάρχει ελπίδα

21.00@ Τελικα εσεις οι Αριστεροι ειστε για παλουκωμα μονο.Θελεις και τα γραφεις η" απλα τρολλαρεις? Αν γινοταν πολεμος με την Τουρκια θα εστελνες βοηθεια στην Τουρκια? Λυπαμαι αν θελεις να λεγεσαι ΕΛΛΗΝΣ και ειδικα ΑΡΚΑΣ και απογονος του ΓΕΡΟΥ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ!.

Πέρα από τα παλουκώματα και τις βρισιές δε ξέρετε να προτείνετε κάτι άλλο, κάτι πιο έξυπνο;

Είμαστε όλοι μετανάστες , με πρώτο τον Ιησού Χριστό. https://www.arcadiaportal.gr/news/mitropolitis-syroy-eimaste-oloi-metanastes-kai-o-iisoys-itan

ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ . . ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ .

Ο παράνομος έρανος διώκεται ποινικά. Αν κόβετε αποδείξεις δεν χρειάζετε κάτι άλλο. Ο πατριωτισμός αποτελεί το έσχατο καταφύγιο των καθαρμάτων έχει από αιώνες διαγνώσει ο Σάμιουελ Τζόνσον.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.