Έβριζες Αλέξη; Πάρε τώρα μια καλή θέση!

Έβριζες Αλέξη; Πάρε τώρα μια καλή θέση!

Νοέμβριος 25, 2019 - 17:01
7 σχόλια

Ω, άνδρες Τριπολίτες, όλοι όσοι δούλεψαν σκληρά μέσω της σελίδας τους στο Facebook βρίζοντας ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξη, βρίσκουν τις θεσάρες τους με τη νέα κυβέρνηση! Ένα παράδειγμα, η Ειρήνη Αγαπηδάκη, η οποία, λέει, είναι λέκτορας Δημόσιας Υγείας στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Κύπρου, ψυχολόγος, και ευρέως γνωστή.

Από πού έγινε η κυρία Αγαπηδάκη ευρέως γνωστή; Από τους σκληρούς από πληκτρολογίου αγώνες της εναντίον του «εγκληματικά ανήθηκου», όπως τον αποκαλούσε, Αλέξη Τσίπρα και της «κυβέρνησης κουρελού» του.

Η κυρία Αγαπηδάκη έγραφε και έγραφε, έπαιρναν οι φυλλάδες τα κείμενά της και τα αναδημοσίευαν, έπαιρνε η ψυχολόγος έναν σκασμό like, πήρε τώρα και τον ρόλο της εθνικής συντονίστριας για τα ασυνόδευτα προσφυγόπαιδα!

Ειρήσθω εν παρόδω, η κυρία Αγαπηδάκη είχε φάει πολύ βρισίδι για το... βρισίδι που έριχνε και η ίδια. Αλλά οι δικές της ύβρεις ήταν θεμιτές για τις μεγαλοφυλλάδες.

Η υπόθεση των ασυνόδευτων προσφυγόπαιδων είναι πάρα πολύ ευαίσθητη. Και το ερώτημα είναι το εξής: Αρκούν η από πληκτρολογίου εμπειρία στις ύβρεις και μια θεσούλα λέκτορα σε ιδιωτικό Πανεπιστήμιο - fund ως προσόντα για την ανάληψη τόσο δύσκολων καθηκόντων;

Αρκούν, προφανώς. Δίπλα της, ο Κυριάκος έβαλε και τον Απόστολο Δοξιάδη. Της είχε προλογίσει το βιβλιο της «100 + 1 ιστορίες της κρίσης».

Ερώτηση: Τι ξέρει από προσφυγόπαιδα ο κ. Δοξιάδης; Νουβέλες δεν γράφει; Κινηματογράφο και θέατρο δεν κάνει;

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Η μυωπική και σκουριασμένη παλαιοκομματική νοοτροπία σου στα ύψη και πάλι. Ποιά είναι η πρότασή σου για τις θέσεις αυτές; Σας έχει πάρει το σώβρακα ο "Κούλης" με 65% αποδοχή από τους ψηφοφόρους και δεν ξέρετε που να κρυφτείτε και τι να πείτε. ADMIN: I expect no censorship.

Απάντηση στην ερώτηση του κειμένου: Δεν χρειάζεται να ξέρει τίποτα σχετικό με τα νέα του καθήκοντα το σχέδιο εποικισμού και ισλαμοποίησης της χώρας δουλεύει στον αυτόματο πιλότο και αυτός απλά θα το συγκαλύπτει προβάλλοντας ως λαθρολάγνος VIP

Γραφικέ observer ο Αλεκσης παρέδωσε την εξουσία στον Γουρλοματη για να πραγματοποιησει ότι έχει υποσχέθει σαν υποτελής των ξένων ,όπως είχα κάνει και Μπούλης που είχε παραδώσει την εξουσία στον Τζεφρευ και θυμάσαι τι έγινε .Κοιτα λίγο ποιο πέρα από την μύτη σου και άσε την ψευτομαγκιά στο στυλακι που γραφεις !Και μην ξεχνάς ότι ο Κουλης βγήκε κυβέρνηση από τις 500 χιλιάδες ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής ,του ποταμιού του Λεβέντη και αυτών που ξεγελάστηκαν από το ΣΥΡΙΖΑ !

Σωκράτη ξέχασες και τον Πανούτσο ρε φίλε που τον έχει αποβάλλει το σύμπαν και μας τον φόρτωσαν στην Αθλητική Κυριακή πάλι.

@2:44 - What is your point άσχετε; Η βουλωμένα γράμματα διαβάζεις ή στα λέει ο Σόρος! Χαραμίζεσαι στo 3-town city!

Αφήνουμε πίσω την παλαιοκομματική ΝΔ και προχωράμε μπροστά με την νεοφιλελεύθερη Δεξιά ,τα πάντα είναι κέρδος μαγκακια να πούμε !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.