Εβδομάδα κυπέλλου για τον Αστέρα

Εβδομάδα κυπέλλου για τον Αστέρα

Δεκέμβριος 17, 2018 - 13:26
0 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει πάρει την πρόκριση και θα βρεθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος ωστόσο έχει ένα ακόμα παιχνίδι να δώσει κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου εκτός έδρας την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου.

Μάλιστα η ΕΠΟ με ανακοίνωση της γνωστοποίησε πως την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου και ώρα 11:30 στα γραφεία της ΕΠΟ στο πάρκο Γουδί θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την επόμενη φάση του θεσμού.

Αναλυτικά

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου και ώρα 11.30 θα διενεργηθεί η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας στα γραφεία της Ε.Π.Ο. στο Πάρκο Γουδή.

Στην 5η φάση θα λάβουν μέρος οι 16 ομάδες που θα προκριθούν από τους ομίλους της 4ης φάσης. Οι 8 ομάδες που θα καταλάβουν την πρώτη θέση σε κάθε όμιλο θα συγκροτήσουν το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας και οι υπόλοιπες 8 ομάδες, που θα τερματίσουν στη δεύτερη θέση, θα συγκροτήσουν το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας.

Κάθε ομάδα από το πρώτο γκρουπ θα κληρωθεί με μια ομάδα από το δεύτερο γκρουπ, ωστόσο ομάδες που θα προκριθούν από τον ίδιο όμιλο, δεν θα αγωνιστούν μεταξύ τους.

Γηπεδούχοι στον πρώτο αγώνα θα είναι οι ομάδες του δεύτερου γκρουπ δυναμικότητας".

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.