Ευχαριστήριο του Πανθυρεατικού σε όσους συνέβαλαν στη φετινή επιτυχημένη χρονιά

Ευχαριστήριο του Πανθυρεατικού σε όσους συνέβαλαν στη φετινή επιτυχημένη χρονιά

Απρίλιος 19, 2014 - 13:37

Αγαπητοί Φίλοι
Το Δ.Σ του Πανθυρεατικού με την επιστολή αυτή, θέλουμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνέβαλαν  στην τεράστια επιτυχία των ομάδων μας, τόσο της ανδρικής με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Α΄Αρκαδίας, όσο και της παιδικής με την παρουσία της, για άλλη μια φορά, ως φιναλίστ στον τελικό Αρκαδίας, με αντίπαλο τον Αστέρα.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους αθλητές του συλλόγου μας, μικρούς και μεγάλους, για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν, για την άριστη συμπεριφορά  και συνεργασία που είχαμε σε όλη την διάρκεια της χρονιάς και τέλος γιατί  ξεπέρασαν κάθε προσδοκία προκειμένου να κάνουν το όνειρο δέκα χρόνων πραγματικότητα.
Ευχαριστούμε τους προπονητές της ομάδας μας, τον Άρη Σαβούρδο, τον Γιώργο Καραγιάννη και τον Άρη Κολλαρετάκη, γιατί με την  άψογη δουλειά τους και την αψεγάδιαστη συνεργασία μας, συνέβαλλαν τα μέγιστα για να δικαιωθούν τα όνειρα των παιδιών.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς μας, γιατί για μια ακόμα φορά μας βοήθησαν υλικά  και ηθικά, μας στήριξαν σε δύσκολους καιρούς, άοκνα και ειλικρινά και ευελπιστούμε αυτή η σχέση να συνεχιστεί και στο μέλλον.
Ευχαριστούμε θερμά τον κάθε φίλαθλο που αγαπάει αυτή την ομάδα, και ξέρουμε πως είναι πολλοί, για την συνεχή και άδολη συμπαράσταση, για το κάθε ευρώ που μας προσέφερε ως βοήθεια, τόσο στο γήπεδο όσο και εκτός γηπέδου, για τις φωνές του, για την καλόπιστη κριτική του που μας βοηθάει να γίνουμε καλύτεροι, που συμμετέχει σ’ αυτή την οικογένεια που μεγαλώνει και γιγαντώνεται για να γίνει η ομάδα πρότυπο στην Αρκαδία.
Το Δ.Σ του Πανθυρεατικού θέλουμε με την επιστολή αυτή να στείλουμε επίσης ένα μήνυμα, ότι η ομάδα μας του χρόνου θα γίνει πιο δυνατή, πιο ισχυρή, θα γίνει μια οικογένεια πιο μεγάλη, με τον ίδιο και μεγαλύτερο αλληλοσεβασμό, με μεγαλύτερες προσδοκίες που ξεπερνούν τα όρια του αθλητισμού, που επαναπροσδιορίζουν την σχέση μας με την κοινωνία μας, με πολιτιστικές και κοινωνικές παρεμβάσεις, με νέους στόχους, νέα όνειρα, μεγαλύτερες προσδοκίες. Γιατί η απόφασή μας είναι να δουλεύουμε, να παρεμβαίνουμε, να συμμετέχουμε.

Ευχαριστούμε ειλικρινά όλους του Συλλόγους της Αρκαδίας που μας έστειλαν ή ανάρτησαν στο διαδίκτυο συγχαρητήρια επιστολή αλλά και αυτούς που δεν το έκαναν, ανακοινώνοντας σήμερα ότι θα αναλάβουμε σύντομα πρωτοβουλία που θα αφορά το άνοιγμα της συζήτησης για την χρηματοδότηση των Συλλόγων, για την βελτίωση των υποδομών και την απομόνωση αυτών που βιάζουν το άθλημα.

Τέλος ευχόμαστε σε όλους και σε όλες καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.

Ειδήσεις: