Ευχαριστίες Ρεβελιώτη σε Βαλασόπουλο για τις καινοτομίες του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Ευχαριστίες Ρεβελιώτη σε Βαλασόπουλο για τις καινοτομίες του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Οκτώβριος 24, 2013 - 14:01
4 σχόλια

Ο κος Ρεβελιώτης Γεώργιος, πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής σε επιστολή του ευχαριστεί όλους τους ιθύνοντες, που προέβησαν σε καινοτομίες εσωτερικών διαδικασιών του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα βρίσκεται και ο κος Παναγιώτης Βαλασόπουλος,περιφερειακός σύμβουλος Αρκαδίας. Ειδικότερα η επιστολή αναφέρει τα εξής:

Φίλοι μου Αρκάδες,

Με μεγάλη μου χαρά πληροφορήθηκα για την εκλογή του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης και του νέου Διοικητή κυρίου Νικολάου Χρόνη, καθώς και του εκπροσώπου της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής κύριο Παναγιώτη Καραφωτιά.

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο Διοικητή κύριο Χρόνη και το νέο Συμβούλιο. Τους εύχομαι κάθε επιτυχία στο ομολογουμένως δύσκολο έργο το οποίο αναλαμβάνουν, ειδικά σε αυτήν την πολύ κρίσιμη περίοδο για την Πατρίδα μας. Είμαι σίγουρος ωστόσο για την επιτυχία των έργων τους, ειδικά υπό την επίβλεψη του κυρίου Χρόνη. Ενός ανθρώπου που έχει αποδείξει την αξία του με έργα και όχι με απλά λόγια. Η δε μακροχρόνια πείρα του θα αποτελέσει θεμέλιο λίθο για μια επιτυχημένη πορεία, προς την εξέλιξη και ανάδειξη του Νοσοκομείου κάτι που όλοι επιθυμούμε και θεωρούμε απαραίτητο.

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση δε, χαιρετίζω την ανάδειξη του κυρίου Καραφωτιά, στη θέση του εκπροσώπου της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής, μέσα στο διοικητικό συμβούλιο του Νοσοκομείου. Για πρώτη φορά ύστερα από 60 χρόνια ορίζεται στο διοικητικό συμβούλιο αντιπρόσωπος της ομοσπονδίας με δικαίωμα ψήφου. Μέσω αυτού προσβλέπουμε στην αναθέρμανση των σχέσεών μας με την Ελληνική πολιτεία, την ενδυνάμωση του θεσμού της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας και υπό ένα διαφορετικό πρίσμα την ενδυνάμωση του ρόλου μας ως εκφραστής όλου του Ελληνισμού ανά τον κόσμο.

Μέσω των εκπροσώπων μας, σαν ομοσπονδία θα συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε εποικοδομητικά κάθε προσπάθεια προς αντιμετώπιση προβλημάτων, τα οποία μπορεί να προκύψουν. Βασικό μας ζητούμενο η εξερεύνηση τρόπων προς ουσιαστικό και ολοκληρωμένο διάλογο με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου. Ενώ υποσχόμαστε η Παναρκαδική Ομοσπονδία να παραμείνει ενεργός υποστηρικτής και αρωγός του έργου της. Καταφέραμε μέσα σε λίγους μήνες να ολοκληρώσουμε τους κυριότερους από τους στόχους μας, στόχους που δεν είχαν επιτευχθεί σε περίοδο 60 χρόνων!

Επίσης τις θερμές ευχαριστίες μας στον Υπουργό Υγείας κύριο Άδωνι Γεωργιάδη, για την άμεση επέμβαση στα ζητήματα που έχουμε θέσει. Ελπίζουμε σε μια μακροχρόνια και εποικοδομητική συνεργασία που θα αποτελέσει στερεά βάση για περαιτέρω επιτυχίες προς όφελος της πατρίδας μας.

Ενώ απολύτως καίρια και ουσιαστική η συνεργασία μας με τον κύριο Παναγιώτη Βαλασόπουλο, χωρίς τη βοήθεια του οποίου βέβαια ίσως να μην είχαμε κάνει πραγματικότητα τους στόχους μας. Αναγνωρίζουμε την εθελοντική προσφορά του , η οποία δεν πηγάζει από αισθήματα ανταμοιβής αλλά απλής ανθρωπιάς. Πρόθεση του οποίου, η απλή προσφορά στον τόπο και στην πατρίδα και όχι η «θέση» ή το αξίωμα. Πεποιθήσεις που απέδειξε με τη συμπαράστασή του στο σκοπό μας εξ’ αρχής, που στάθηκε στο πλευρό της Ομοσπονδίας και στο όραμά μας για ένα Νοσοκομείο του αύριο. Ένα Νοσοκομείο όπου οι άνθρωποι θα αντιμετωπίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όπου θα μπορούν μέσα από τον πόνο και την ταλαιπωρία τους να νιώθουν σα στο σπίτι τους, όπου γύρω τους θα συναντούν πρόσωπα φιλικά και στο πρόσωπο της Ομοσπονδίας ένα σύμμαχο.
Εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία και προσβλέπω σε μια στενή συνεργασία, για το καλό του Νοσοκομείου, των Αρκάδων και του απανταχού Ελληνισμού.

Με εκτίμηση,
Γεώργιος Ν. Ρεβελιώτης-
Πρόεδρος Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής.


4 Σχόλια

Ο νέος Διοικητής πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά και με τις Διοικητικές Υπηρεσίες του Νοσοκομείου. Ας εκλείψουν πλέον οι συνιθισμένες τακτικές του τύπου "όποιος νέος και άπειρος διοικητικός υπάλληλος έχει μπάρμπα στην Κορώνη χρίζεται στο άψε σβήσε Τμηματάρχης και Διοικητικός Διευθυντής συγχρόνως και ανεβαίνει τα σκαλιά της ιεραρχίας δέκα-δέκα". Βάλε επιτέλους μια τάξη στο Νοσοκομείο κύριε Διοικητά.

Ο Βαλασόπουλος δηλαδή δεν παλεύει για τη θέση και το αξίωμα;;;;όλα αυτά τα κάνει χωρίς να αποβλέπει κάπου;;;;; πόσο πολύ υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας κ. Ρεβελιώτη!

<p>Πολιτικάντης εξ' Αμερικής!<br /> Γλείψιμο, PR, δελτία τύπου άνευ ουσίας και φύκια για μεταξωτές κορδέλες!<br /> Αυτέ κύριε *** τα έχουν σπουδάσει στην Ελλάδα! Τίποτα άλλο δεν έχετε να μας πείτε; Άξιος ο μισθός σας!</p>

Ο Ρεβελιώτης καλά κάνει και στέλνει ευχαριστήριες επιστολές γιατί βλέπει ότι κάτι πάει να γίνει και ελπίζει στον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ που νοιώθουν κάποιοι για την γενέθλια γη και εκφράζουν την ΑΓΑΠΗ τους με έργα. Οι υπόλοιποι ας κάνουν κριτική από την καφετέρια.....