Ευρωπαϊκά αστέρια στην Τρίπολη (photos)

Ευρωπαϊκά αστέρια στην Τρίπολη (photos)

Ιούλιος 24, 2014 - 23:02
14 σχόλια

Πρώτη ευρωπαϊκή νίκη με τεσσάρα για τον Αστέρα Τρίπολης

Mεγάλη νίκη πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης επί της Ροβανιέμι με 4-2. Ο Αστέρας μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα δείχνοντας τις διαθέσεις του στους Φιλανδούς και προηγήθηκε με πολύ ωραίο πλασέ του Κουρμπέλη  λίγο έξω από την περιοχή ύστερα από σέντρα του Παντελιάδη και ασταθή απόκρουση του Σάλγκρεμ στο 13ο λεπτό.

Στη συνέχεια οι παίχτες του Στάικου Βεργέτη έδωσαν μέτρα στο γήπεδο στην Ροβανιέμι χωρίς ωστόσο οι Φινλανδοί να κάνουν κάτι το αξιοσημείωτο πέραν των μακρινών σουτ που επιχείρησαν χωρίς να ανησυχήσουν τον Μπαντή. Το ημίχρονο έκλεισε με τον πλέον ιδανικό τρόπο για τον Αστέρα αφού κερδίζοντας πέναλτι και την αποβολή του τερματοφύλακα της Ροβανιέμι με τον Ντε Μπλάσις να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και να γράφει το 2-0 που ήταν και το σκόρ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν συναρπαστικό με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και σημειώθηκαν 4 γκόλ συνολικά από 2 για κάθε ομάδα και τελικά τον Αστέρα να κερδίζει με 4-2 και να παίρνει την πρόκριση σε ένα χορταστικό παιχνίδι.

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε το ίδιο δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο χάνοντας 3 ευκαιρίες στα πρώτα 8 λεπτά. Κάπου εκεί όμως τα λάθη στην άμυνα του Αστέρα έδωσαν την ευκαιρία στους Φινλανδούς να μειώσουν αρχικά  στο σκορ με τον Μακιτάλο στο 61 και στη συνέχεια να ισοφαρίσουν σε 2-2 με τον Λαντενμάκι να κάνει τη ζημιά όπως στο πρώτο αγώνα και να φέρνει την ψυχρολουσία στο γήπεδο.

Οι παίχτες του Στάικου Βεργέτη πάρα την ισοφάριση δεν το έβαλαν κάτω πίεσαν την άμυνα των Φινλανδών είχαν δοκάρι με τον Ουσέρο  και τελικά κατάφεραν να πετύχουν άλλα δύο τέρματα πρώτα με τον Ντε Μπλάσις στο 73΄ και στη συνέχεια ο Μπακασέτας ήρθε για να γράψει το τελικό 4-2 δίνοντας την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη στον Αστέρα.

Θυμηθείτε το live του αγώνα

90+4 Τέλος του αγώνα

Αστέρας Τρίπολης-Ροβανιέμι 4-2

90'+1 Νέα ευκαιρία για τον Ντε Μπλάσις, στέλνει τη μπάλα άουτ

84' Αλλαγή για τη Ροβανιέμι. Ο Λάχτινεν παίρνει τη θέση του Νιάσου

81' Γκοοοοοοοοοολ! Ο Μπακασέτας κάνει το 4-2 ύστερα από μαγική ενέργεια του Μπαντιμπανγκα

73' Γκοοοοοολ Ο Ντε Μπλάσις με κεφαλιά

72' Ο Μπακασέτας παίρνει τη θέση του Κουρμπέλη

71' Αλλαγή για τη Ροβανιέμι με τον Εμενίκε να παίρνει τη θέση του Κόκο

69' Αλλαγή για τον Αστέρα. Ο Μπαντιμπανγκα στη θέση του Μπαράλες

68' Δοκάρι για τον Αστέρα

65' Κίτρινη κάρτα για τον Μαγιάβα της Ροβανιέμι

62' Απίστευτο ο Λαντεμάκι ξαναχτυπά όπως στο πρώτο ματς ισοφαρίζει σε 2-2 έπειτα από κόρνερ. Ψυχρολουσία στο γήπεδο

53΄ Μειώνει η Ροβανιέμι το σκορ σε 2-1 με τον Μακιτάλο δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς

50’ Πιέζει ο Αστέρας για τρίτο χτυπώντας στις αντεπιθέσεις

47’ Μεγάλη ευκαιρία με τον Ουσέρο η μπάλα ελάχιστα άουτ

Καλύτερος ο Αστέρας, που λάθος οπισθοχώρησε για 15 λεπτά στο τέλος του 1ου ημιχρόνου. Με 10 παίκτες η Ροβανιέμι στο 2ο ημίχρονο μετά την αποβολή του τερματοφύλακά της.

45’+ Γκοοοολλλλλ Ντε Μπλασις με πέναλτι στο τέλος του 1ου ημιχρόνου

45’ Πέναλντι και κόκκινη στον Τερματοφύλακα της Ροβανιέμι

43’ Μπαράλες κεφαλιά σε κόρνερ Σάλγκρεν  που πέρασε ανεκμετάλλευτο

37΄ Αδικαιολόγητη οπισθοχώρηση για τον Αστέρα 

35’ Απειλή με μακρινά σούτ η Ροβανίεμι.

26’ Πιέζει για την ισοφάριση η Ροβανιέμι

24’ Πρώτο κόρνερ για τη Ροβανιέμι απομακρύνεται η μπάλα

21’ Μακρινό σουτ του Ρόλε η μπάλα λίγο άουτ

11’ Γκοοοολ για τον Αστέρα

Φάση διαρκείας μετά από κόρνερ γέμισμα του Παντελιάδη στη μεγάλη περιοχή, λαθος έξοδος του Σάλγκρεμ και με όμορφο πλασέ έξω από την περιοχή ο Δημήρτης Κουρμπέλης γράφει το 1-0 για τον Αστέρα

10’ Παιχνίδι κέντρου στα πρώτα δέκα λεπτά της αναμέτρησης

5’ Κόρνερ ανεκμετάλλευτο όμως για τον Αστέρα

4'  Αναγνωριστικές μπαλιές χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο

Δεκαπέντε λεπτά πριν τον αγώνα οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο κάνουν ζέσταμα και η προσέλευση του κόσμου συνεχίζεται.

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Λούι, Παντελιάδης, Γκόιαν, Σανκαρέ, Ουσέρο, Κουρμπέλης, Ρόλε, Μάσα, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες.

Ροβανιέμι: Σάλγκρεν,  Λαχτενμάκι, Οκόνεν, Μακιτάλο, Οταρού, Κόκο, Γκέι, Σάξμαν, Μαγιάβα, Νιάσι, Όμπιλορ.

Φωτογραφίες ICON PRESS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ειδήσεις: 

14 Σχόλια

Μπράβο ρε αστεράρα,αρχη ειναι ακομα σιγουρα μπορει και πολυ καλυτερα.Βοηθησαν οι καινουργιοι παιχτες.Επειγοντως σεντερ φορ.

"Μπραβο" στους ανωνυμους προπονητες της κερκιδας που κρυβονται πισω απο την κουρτινα του ΖΟΝΓΚ....Αντι να στηριξετε την ομαδα που εχει ολα και ολα 1 επισημο παιχνιδι στα ποδια της,εσεις τι κανετε ?κραζετε....να πουμε στην διοικηση πριν απο καθε μεταγραφη να σας ρωτανε πρωτα γιατι απ οτι δειχνει το κατεχετε το αθλημα..... 5 σχολια αρνητικα και μονο 1 μπραβο αυτοι ειμαστε ... ΜΠΡΑΒΟ ΑΣΤΕΡΑ για την πρωτη σου ευρωπαικη νικη....

τελικα ολοι ειδαν οτι η ομαδα χρειαζεται προπονητη-φορ-και τερματοφυλακα.ο μπαντιπμαμπα θα ειναι ο πρωτος παικτης του πρωταθληματος. μεγαλη παικτουρα.

ΕΤΣΙ ΡΕ ΑΣΤΕΡΑΡΑ ΕΔΕΙΞΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΦΙΝΛΑΝΔΟΥΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ........ΠΑΡΟΛ' ΑΥΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΣΕΝΤΕΡ-ΦΟΡ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΠΩΣ Ο ΜΠΑΝΤΙΜΠΑΓΚΑ ΚΑΙ Ο ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ: (ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ......

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΧΩΣΕ ΣΤΟ 2-2......ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΞΑΝΑΜΠΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡ........ΟΜΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑ'Ι'ΝΤΖ ΠΩΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ (ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥΣ) ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ........Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ........ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ........

Οι ΄΄προπονητες της εξεδρας΄΄,η ΄΄γραφική΄΄ πραγματικοτητα του Ελληνικου ποδοσφαιρου ξαναχτυπουν .Αξιολογουν το θεαμα σαν να βρίσκονται στο Κολοσσαιο της Αρχαιας Ρωμης ,χωρις καμια γνωση επι του αντικειμένου.

Εαν ,λέω έαν ,με έναν μαγικο τροπο, έστω και για μια μέρα οι ΄΄προπονητές της εξεδρας΄΄αναλάμβαναν ως πραγματικοι προπονητές την ομαδα ,οχι μόνο θα κοβανε τις εκ του ασφαλους εξυπνάδες και κριτικές ,αλλα θα τους επεφτε το ΄΄σκατο στην κάλτσα΄΄,απο την ευθυνη,τα προβληματα την πιεση και το στρες που θα ένιωθαν...

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ.ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΥΕΦΑ.ΦΑΓΑΤΕ 2 ΓΚΙΛ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΜΑΔΑΡΑ.ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ

ΕΣΥ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ.......ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΠΡΟΕΔΡΟ......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.