Eurobasket με Νουούτινεν, Συρακόπουλο και «χρώμα» Αρκαδικού

Eurobasket με Νουούτινεν, Συρακόπουλο και «χρώμα» Αρκαδικού

Σεπτέμβριος 01, 2017 - 10:06
0 σχόλια

Το Eurobasket στο Ελσίνκι ξεκίνησε και πέραν από το μεγάλο ενδιαφέρον για την Εθνική μας ομάδα το παρών δίνουν και δύο παλιοί γνώριμοι στο μπασκετικό κοινό της Τρίπολης από την θητεία τους στον Αρκαδικό.

Και αν για τον Μάτι Νουούτινεν η συμμετοχή του στην 12αδα της διοργανώτριας Φινλανδίας ήταν λίγο πολύ γνωστή (είχε αγωνιστεί και στο προηγούμενο Eurobasket) τότε η έκπληξη ακούει στο όνομα του Πέτρου Συρακόπουλου.

Ο Πέτρος Συρακόπουλος που υπήρξε μέλος του τεχνικού τιμ του Αρκαδικού την χρονιά της Α1 και την περσινή σεζόν ήταν στα Τρίκαλα στο πλευρό του Γιάννη Καστρίτη είναι ο γυμναστής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ της Ουκρανίας.

Η Φινλανδία  του Μάτι Νουούτινεν βρίσκεται στον 1ο όμιλο μαζί με την Εθνική μας ομάδα ενώ η Ουκρανία του Πέτρου Συρακόπουλου στον 2ο όμιλο και είναι πολύ πιθανό στην συνέχεια οι δύο ομάδες να βρεθούν αντίπαλες στους χιαστή αγώνες.

Η Φινλανδία του Μάτι Νουούτινεν στην πρεμιέρα του Eurobasket έκανε την μεγάλη έκπληξη με την νίκη της επί της πανίσχυρης Γαλλίας με τον πρώην άσο του ΣΕΦΑ να αγωνίζεται και να πετυχαίνει 2 πόντους ενώ αντίθετα η Ουκρανία του Πέτρου Συρακόπουλου γνώρισε την ήττα από την Γερμανία.

Μέσα στα μεγάλα αστέρια που παίρνουν μέρος στο Eurobasket 2017 υπάρχει και το στίγμα του Αρκαδικού με τους δύο παλιούς γνωστούς και αγαπημένους για την ομάδα της Τρίπολης να δίνουν το δικό τους ξεχωριστό χρώμα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.