Έτσι νίκησε η Σπάρτη στην Βάρδα (vid)

Έτσι νίκησε η Σπάρτη στην Βάρδα (vid)

Μάρτιος 28, 2016 - 16:02
0 σχόλια

Η Α.Ε. Σπάρτης έφυγς μς το διπλό από την δύσκολη έδρα της Βάρδας και μετά την ήττα του Παναργειακού στην Μυτιλήνη από τον Αιολικό βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που όπως αποδείχθηκε ήταν αρκετό για να κρίνει και την τελική έκβαση του αγώνα πέτυχε ο Νίκολας Βιγιαφάνε με την Α.Ε. Σπάρτης να πανηγυρίζει στην Ηλεία ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.

Δείτε στο βίντεο από το report24.gr το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα μεταξύ του ΠΑΟ Βάρδας και της Α.Ε. Σπάρτης.

Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ: Σούλης, Πολίτης, Αγορίδης, Νικολόπουλος, Λουρμαδέας, Αποστολόπουλος, Γ. Πολίτης, Γ. Γκάτσης, Ντόμα, Κωνσταντινίδης, Πολυχρόνης.

Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ: Κραβαρίτης, Σιώπης, Παναγιώτου, Γκαλίτσιος, Παρασκευαΐδης, Γέσιτς, Κατσίκης, Οικονομόπουλος, Αναστασάκος, Βιγιαφάνε (70′ Μπιταξής), Ηλιόπουλος (83′ Κρεββατάς)

Ειδήσεις: 
Video: 

Report24 ΠΑΟ Βάρδας - ΑΕ Σπάρτη 0-1 HD


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.