Έτσι κρύβει την μπάλα ο Παναρκαδικός (vid)

Έτσι κρύβει την μπάλα ο Παναρκαδικός (vid)

Δεκέμβριος 15, 2019 - 18:14
9 σχόλια

Στο ποδόσφαιρο συνήθως το απλό μοιάζει και το πιο δύσκολο με τον Παναρκαδικό να έχει καταφέρει μέσα από τη δουλειά του να κάνει τα απλά πράγματα να φαίνονται τόσο όμορφα και να του χαρίζουν βαθμούς και νίκες.

Το τριφύλλι κέρδισε με 3-0 την Θύελλα Ραφήνας και έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον πρώτο γύρο του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας όντας στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 20 βαθμούς.

Κόντρα στην Θύελλα Ραφήνας οι πράσινοι δίδαξαν πως είναι να βγάζεις κόντρα επιθέσεις, πως είναι να εκμεταλλεύεσαι το πλάτος του γηπέδου και να γίνεσαι ενεργητικός στον κενό χώρου που σου παρουσιάζεται.

Το δεύτερο και το τρίτο γκολ των πράσινων ξεκινάει από θέση άμυνας από την πίσω γραμμή και καταλήγει με ταχύτητα και συγχρονισμό σε φάση (η μία κερδισμένο πέναλτι, η άλλη πλασέ και γκολ). Να επισημάνουμε πως υπέροχο είναι το τελείωμα και στο 1-0 του Μπάρδου με το αριστερό πλασέ αλλά εδώ η αναφορά μας είναι στις γρήγορες κόντρα αντεπιθέσεις των πράσινων.

Μάλιστα είναι ενδεικτικό πως το τρίτο τέρματα του Παναρκαδικού ξεκινάει από τα πόδια του τερματοφύλακα Ζάχαρή με την μπάλα να αλλάζει 7 πάσες χωρίς να την ακουμπήσεις παίχτης της Θύελλας Ραφήνας και από την μία περιοχή να καταλήγει στην άλλη και πιο συγκριμένα στον Γιάννη Τσιώλη όπου με πλασέ ένα το 3-0.

Η καλοκουρδισμένη μηχανή του Θανάση Στάικου παίζει ποδόσφαιρο με αρχές που θα ζήλευαν ακόμα και ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών σχετικά με τον τρόπο σκέψης, αντίληψης και ταχύτητας της εκτέλεσης των αποφάσεων των ποδοσφαιριστών μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Δείτε και απολαύστε πως τα δύο από τα τρία γκολ της νίκης αλλά κυρίως τον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Έτσι βγάζει κόντρα επιθέσεις ο Παναρκαδικός


9 Σχόλια

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΑΡΑ μου, ομαδάρα μου......Πάμε γερά όλοι μαζί φίλαθλοι διοίκηση παίχτες για την ομάδα της καρδιάς μας!!!!

Πού είναι αυτοί οι φανατικότατοι οπαδοί του αστέρα να σχολιάσουν κάτι για τον Παναρκαδικό;Δεν ντρέπονται λίγο για το μαγαζάκι τους!!!!!!!

23:37 Κάτσε ρε κακομοίρη στα χωράφια σου και στην Γ' Εθνική σου εσύ, που βγήκες να γράψεις τη μακακία σου. Ποιος να ντραπεί ρε κατσικόβλαχε, η ομάδα που έχει φέρει στην Τρίπολη μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και έχει ανοίξει το λιγουριασμένο μάτι σας;

Ο Παναρκαδικός δείχνει αξιοπρέπεια και μαχητικότητα.Προσπαθει να σταθεί όρθιος μόνος του.Φυσικα με τον πανάξιο Θανάση Στάικο που καθοδηγεί την ομάδα με αξιοπρέπεια και αγωνιστικό ήθος.Μπραβο στους παίχτες και τον πανάξιο προπονητή του Παναρκαδικού.

Όχι δεν είμαι πικραμένος. Ριγμενος είμαι. Κατάλαβες εσύ.θα είσαι από τους παραληδες για να ρωτας.......

Ρε πού είναι η μπάλα; Α, την έκρυψε ο Παναρκαδικός. Φέρτε τη πίσω τώρα να παίξουμε. Αρκετά την κρύψατε

Κορόιδα εκεί στον αστέρα πληρώστε εσείς τις θεσούλες σας στα αφεντικούλια σας κι όταν έρχεται να παίζει ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ να κάθονται αυτοί!!!!Έτσι κορόιδα;Αφήστε λοιπόν τον Παναρκαδικό και κουνάτε λίγο το κεφάλι σας μπας και ξυπνήσετε!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.