Έτοιμος ο Τσουκαλάς

Έτοιμος ο Τσουκαλάς

Οκτώβριος 18, 2017 - 11:45
0 σχόλια

Σε ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει της Κυριακάτικης (22/10, 16:00) αναμέτρησης με τον Πανιώνιο για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League στο ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης'' βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης.

Η αρκαδική ομάδα θέλει να επιστρέψει στις νίκες και στα θετικά αποτελέσματα κόντρα σε έναν ιδιαίτερα επικίνδυνο αντίπαλο όπως ο Πανιώνιος με τον Σάββα Παντελίδη να βλέπει τους ποδοσφαιριστές του απόλυτα συγκεντρωμένους να προετοιμάζονται για το παιχνίδι που ακολουθεί.

Στα ευχάριστα για τους κιτρινομπλέ είναι η επιστροφή του Σταύρου Τσουακλά ο οποίος έχει μπει και προνοείται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και θα βρίσκεται στην διάθεση του προπονητή του ενώ αγώνας δρόμου γίνεται και τον Ιγκόρ Σίλβα.

Η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης θα συνεχιστεί με τους ρυθμούς να κορυφώνονται τις επόμενες ημέρες με τον Σάββα Παντελίδη και τους συνεργάτες του να καταστρώνουν τα πλάνα τους για τον Πανιώνιο.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.