Έτοιμος για ρεκόρ καριέρας ο Αθανασιάδης

Έτοιμος για ρεκόρ καριέρας ο Αθανασιάδης

Φεβρουάριος 22, 2018 - 16:49
8 σχόλια

Ο Γιώργος Αθανασιάδης έχει το απόλυτο των συμμετοχών κάτω από τα γκολπόστ του Αστέρα Τρίπολης και έχει βάλει πλώρη για ρεκόρ καριέρας!

Ο Έλληνας γκολκίπερ είναι βασικός και αναντικατάστατος με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης καθώς έχει παίξει και στους 22 αγώνες πρωταθλήματος αλλά και σε τέσσερις του κυπέλλου. Σε σύνολο 26 αναμετρήσεων έχει περάσει ήδη στη δεύτερη θέση παιχνιδιών σε μία σεζόν στην καριέρα του και κυνηγά τα 27 που είχε με τον Πανθρακικό τη σεζόν 2014-2015.

Ο Αθανασιάδης είναι πρώτος σε λεπτά συμμετοχών στην ομάδα του, έχει μπει σε ένα κλειστό κλαμπ του πρωταθλήματος μαζί με όσους το έχουν καταφέρει και φαίνεται πως θα διανύσει την πιο γεμάτη ποδοσφαιρική χρονιά της ζωής του.

Αν υπολογίσουμε πως απομένουν  8 αγωνιστικές για τη Σούπερ Λιγκ, ο Αθανασιάδης αναμένεται να γράψει στο προσωπικό του κοντέρ πάνω από 30 ματς, κάτι που από μόνο του αποτελεί επιβράβευση και δικαίωση για την  μεταγραφή του στον Αστέρα Τρίπολης.

Την πρώτη του σεζόν στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας ο τερματοφύλακας του Αστέρα είχε 7 αναμετρήσεις στο ενεργητικό και φέτος κατάφερε να τις τετραπλασιάσει αλλά και να πετύχει, όπως όλα δείχνουν, ρεκόρ καριέρας!

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Μπράβο στον ποδοσφαιριστή μας για την προσπάθεια και το σθένος που προσπαθεί να είναι σωστός για την ομάδα του / ομάδα μας . Εύχομαι να συνεχίσει έτσι χωρίς προβλήματα και τραυματισμούς . Απάντηση στον μικρόψυχο – κακόψυχο του σχολείου στις 17:53 Πως αποδεικνύετε ότι είσαι ? Γιατί δεν έγραψες << ποσά γκολ έχει αποκρούσει ? >> Αλλά προφανώς δεν είσαι ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ .

@19:20 Δεν έγραψε «πόσα γκολ έχει αποκρούσει», μάλλον γιατί δεν γίνεται να τα αποκρούσει, αφού είναι γκολ...Αν κατάλαβες βέβαια το ειρωνικό σχόλιο...Και όχι σχολείο...Το "σχολείο" είναι το κτίριο όπου πηγαίνουν οι μαθητές για να μάθουν γράμματα. Το "σχόλιο" από την άλλη, είναι η διατύπωση μιας άποψης με σύντομο τρόπο (καλή ώρα)...Και την άλλη φορά να γράφουμε με τα χεράκια και όχι με τα ποδαράκια, εντάξει;

Xaxaxaxaxaxaxaμε με έκανες να γελάσω βραδιάτικα αλλά και να μου επιβεβαιώσεις το πόσο μικρόψυχος - κακόψυχος είσαι και όχι μόνο . Δεν είχες τι να πεις για τον κ Αθανασιάδη και ασχολήθηκες με τα λάθη μου – που και ένας του δημοτικού καταλαβαίνει τι λέω - για να έχεις τον τελευταίο λόγο . Αλλά τέτοιος είσαι.

( κ) κουτσομπολη 22:42 με συγχωρείς , μετά πρόσεξα ότι δεν είσαι ο 17:53 Οπότε αυτά που είπα για τον 17:53 αφορούν εσένα . Σα δε ντρεπόσαστε λιγάκι , που δε λέτε τουλάχιστον ένα μπράβο στον κ Αθανασιάδη για την προσπάθεια που κάνει ?

00:07 Δεν είχα τί να πω για τον Αθανασιάδη, προφανώς γιατί είναι από τους καλύτερους παίκτες του Αστέρα και το αποδεικνύει καθημερινά. Αντιθέτως, για το στόκο που έχεις στο μυαλό, υπάρχουν πολλά να πει κανείς...Έχεις ένα δίκιο, πάντως...Μόνο παιδάκια του δημοτικού καταλαβαίνουν τί λες και τί γράφεις, γιατί μέχρι εκεί φτάνει το πνευματικό σου επίπεδο...

Ναι , ναι κατάλαβα , όπως και όλος ο κόσμος μου διαβάζει το άρθρο και τα σχόλια . Έπρεπε να φας τα μπινελίκια σου για να πεις κάτι καλό για τον κ. Αθανασιάδη . Όσο για τα παιδάκια του δημοτικού άστα ήσυχα στα μαθήματα τους για να μάθουν κάτι καλύτερο από σένα στα σχολεία τους . Ποιος μίλησε για παιδάκια του δημοτικού ? Αλλά αυτό κατάλαβες με το νιονιό που έχεις . Μου αρέσει η εμμονή που έχεις να spamaris το όμορφο άρθρο για τον κ. Αθανασιάδη – αν κατάλαβες την ειρωνεία – αλλά αυτός είσαι με αυτά που λες . Θα σε έλεγα ηλίθιο αλλά δεν θέλω να τους προσβάλω .

MVP ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ.ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.