Έτοιμος για το παιχνίδι με τον Δούκα ο Αρκαδικός

Έτοιμος για το παιχνίδι με τον Δούκα ο Αρκαδικός

Ιανουάριος 12, 2018 - 19:20
0 σχόλια

Ένα ακόμα καθοριστικής σημασίας  παιχνίδι έρχεται για τον Αρκαδικό ο οποίος κόντρα στον Δούκα (Σάββατο 13/1, 17:00 στο ΔΑΚ Τρίπολης) θα προσπαθήσει να πάρει το τρίτο ροζ φύλλο αγώνα της σεζόν με το τέλος του πρώτου γύρου της Α2.

Στόχος ξεκάθαρος και αντικειμενικός είναι η ομάδα της Τρίπολης να κλείσει το πρώτο μισό του πρωταθλήματος με ρεκόρ 3-10 έτσι ώστε να δει με ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και καθαρό μυαλό την συνέχεια και μάλιστα σε ένα ντέρμπι φύση και θέση με την μορφή και τον χαρακτήρα «παραμονής».

Αρκαδικός και Δούκας που θα βρεθούν αντιμέτωποι ισοβαθμούν μαζί και με την ΑΕΛ η οποία με την σειρά της φιλοξενεί τον Χολαργό με τον ΣΕΦΑ να γνωρίζει καλά την κρισιμότητα και την σημεία της αναμέτρησης με τα παιχνίδια αυτά να έχουν πάντα την δική τους διπλή ανάγνωση.

Οι νίκες είναι επιτακτική ανάγκη στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα πόσο μάλλον απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους και κυνηγά τα ίδια πράγματα με τους κυανόλευκους. Άρα μπορεί κανείς να συμπεράνει εύκολα το διακύβευμα και την σπουδαιότητα του παιχνιδιού.

Από αγωνιστικής πλευράς ο Αρκαδικός είναι ανεβασμένος με τον coach Δεσποτάκη να περνάει μέρα, με την μέρα την δική του φιλοσοφία που είναι η επιθετική λειτουργία και αντιμετώπιση των αντιπάλων και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Από κει και πέρα ο coach Δεσποτάκης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα έχοντας όλους τους παίχτες του στην διάθεση του με τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα Μπιζούκας και Μούκα να αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους μπροστά στο κοινό της Τρίπολης με τους δύο νεοαποκτηθέντες να έρχονται για να δώσουν έξτρα επιλογές και περισσότερες λύσεις γεμίζοντας παράλληλα το ρόστερ.

Η προετοιμασία του ΣΕΦΑ ολοκληρώθηκε και άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο είναι έτοιμοι με την ομάδα να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη για τον αγώνα με τον Δούκα με την νίκη να αποτελεί μονόδρομος.

Τέλος ο Αρκαδικός θέλει τον κόσμο στο πλευρό του και ένα γεμάτο ΔΑΚ Τρίπολης όπου θα γίνει ο έξτρα παρανομαστής στη εξίσωση του ματς και θα σπρώξει την ομάδα στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.