Έτοιμος για το ντεμπούτο του με τον Παναρκαδικό στην Ζάκυνθο ο Καρβάλιο

Έτοιμος για το ντεμπούτο του με τον Παναρκαδικό στην Ζάκυνθο ο Καρβάλιο

Νοέμβριος 08, 2018 - 13:26
1 σχόλια

Ο Παναρκαδικός προετοιμάζεται για τον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας με το Καταστάρι στην Ζάκυνθο την Κυριακή (11/11, 15:00).

Οι πράσινοι αναζητούν το θετικό αποτέλεσμα και το πρώτο τους διπλό στην σεζόν που θα μπορέσει να τους δώσει βαθμολογική ώθηση και παράλληλα να ανεβάσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών ενόψει της συνέχειας.

Στα ευχάριστα για τον Αντώνη Μαυρέα είναι το γεγονός πως ο νεοαποκτηθέντας Βραζιλιάνος επιθετικός Αρτούρ Καρβάλιο έχει μπει σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και όλα δείχνουν πως θα τεθεί στην διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα με τον Α.Ο. Κατασταρίου.

Μάλιστα ο 22χρονός Βραζιλιάνος άσος έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στις προπονήσεις  πράγμα που σημαίνει πως θα μπορέσει να δώσει μία ακόμα επιλογή στα χέρια του Αντώνη Μαυρέα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι της ομάδας.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.