Έτοιμοι να καταθέσουν για τις συνθήκες της σύλληψής τους οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί

Έτοιμοι να καταθέσουν για τις συνθήκες της σύλληψής τους οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί

Αύγουστος 18, 2018 - 13:01
4 σχόλια

Για τις συνθήκες της σύλληψής τους αναμένεται να καταθέσουν τις επόμενες ημέρες οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, Αγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης.

Αυτή τη στιγμή, οι δύο στρατιωτικοί, που επέστρεψαν μετά από την πεντάμηνη κράτησή τους στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης, βρίσκονται στην Ελλάδα και κάνουν χρήση της δεκαήμερης άδειας που τους δόθηκε.

Με το πέρας των ημερών, όταν επιστρέψουν στην μονάδα τους στην Ορεστιάδα, θα καταθέσουν για τις συνθήκες σύλληψης τους από τους Τούρκους ενώπιον μιας ειδικής επιτροπής, που έχει συσταθεί με εντολή του Α/ΓΕΕΘΑ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha ο Αγγελος Μητρετώδης έχει ήδη ενημερώσει άτυπα τους ανωτέρους του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο στρατιωτικοί αναμένεται να πάρουν μετάθεση σε άλλη μονάδα από αυτή που υπηρετούσαν, για ευνόητους λόγους.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Τα όπλα τα πήραν μαζί τους ή τα κρατάνε οι Τούρκοι για λάφυρα? Τις στολές τους με τα Ελληνικά εθνόσημα τα πήραν μαζί τους ή τα κράτησαν οι Τούρκοι?

Σε κανονική χώρα, διαθεσιμότητα μέχρι το στρατοδικείο Στη χώρα των τσιπροκαμμένων που τιμούν μέχρι και τη λαμπάδα που έρχεται σπο το Ισραήλ, υποδοχή ηρώων.

# 14 :34: !!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.