Έτοιμο το Χιονοδρομικό Μαινάλου για το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Snow Volley (pics)

Έτοιμο το Χιονοδρομικό Μαινάλου για το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Snow Volley (pics)

Φεβρουάριος 08, 2019 - 10:23
0 σχόλια

Φρέσκο χιόνι και εκπληκτικές συνθήκες χιονοδρομίας στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου, το οποίο είναι έτοιμο να υποδεχθεί τη διοργάνωση του 2ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Snow Volley. 

Από την Παρασκευή έως και την Κυριακή (8-10/2) το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου θα μετατραπεί σε ένα μεγάλο γήπεδο snow volley με τις ανδρικές και τις γυναικείες ομάδες να μάχονται για τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας.

Στη διάρκεια του τριημέρου αρκετοί επώνυμοι, άνθρωποι του αθλητισμού, της σόου μπιζ αλλά και ο μέγας χορηγός ο ΟΠΑΠ με παράλληλες εκδηλώσεις θα βρίσκονται στο Χ.Κ. Μαινάλου, το οποίο για πρώτη φορά φιλοξενήσει τέτοιου είδους διοργάνωση.

Μέγας Χορηγός των αγώνων είναι για 2η συνεχή χρονιά η ΟΠΑΠ ΑΕ, ενώ Επίσημοι Χορηγοί οι εταιρείες HONOR και ARLA PROTEIN.

Τέλος Επίσημοι Υποστηρικτές του Πρωταθλήματος είναι οι εταιρείες αθλητικών ειδών UMBRO και GALA. Την διοργάνωση στηρίζουν ακόμη ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Τρίπολης και αρκετές ακόμη τοπικές επιχειρήσεις.

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.