Έτοιμη η μελέτη λειτoυργίας κ δράσης του Επιχειρηματικού Πάρκου Μεγαλόπολης

Έτοιμη η μελέτη λειτoυργίας κ δράσης του Επιχειρηματικού Πάρκου Μεγαλόπολης

Οκτώβριος 09, 2011 - 13:18

- Παρουσιάζεται την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου  στη Μεγαλόπολη

Έτοιμη προς παρουσιάση είναι η μελέτη λειτουργίας και δράσης του επιχειρηματικού Πάρκου Μεγαλόπολης. Η Μελέτη αποτελεί το βήμα εκείνο που θα οδηγήσει αμέσως μετά στην χρηματοδότηησ, δημορπάτηση και υλοποίηση του έργου, έργου που αποτελεί για το λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης "όνειρο που πραγματοποιείται ",

φράση που ανήκει στον Δήμαρχο Παναγιώτη Μπούρα. Η μελέτη θα παρουσιαστεί το απόγευμα της Τετάρτης απο τους ειδικούς συμβούλους που την κατάρτισαν. Αμέσως μετά και με την ελπίδα πως το έργο θα χρηματοδοτηθεί απο το ΕΣΠΑ, θα αναζητηθεί ο ιδιώτης επενδυτής ο οποίος θα κάνει πραγματικότητα το Πάρκο. Στα θετικά του έργου η εξασφάλιση απο πλευράς του Δήμου της γης που θα φιλοξενήσει το Πάρκο. 

ο Δήμαρχος εμφανώς ικανοποιημένος δήλωσε:

"Ο Δήμος μας εδώ καιαρκετά χρόνια θέλει να υλοποιήσει ένα όνειρο, ένα Επιχειρηματικό Πάρκο. Έχουμε βρει το χώρο , έχουμε αναθέσει σε ειδικούς συμβούλους, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας, την μελέτη λειτουργίας και δράσηςκ ανάπτυξης  του Πάρκου, παρουσιάζουμε το σχέδιο αυτό  την τετάρτη το απόγευμα στην Μεγαλόπολη. Το έργο ευελπιστούμε οτι θα χρηματοδοτηθεί απο το ΕΣΠΑ. Είναι ένα έργο απαραίτητο για την περιοχή μας αλλά και για την Αρκαδία δεδομένου του κορεσμού της ΒΙΠΕ αλλά και της προσδοκίας των πολιτών για ανάπτυξη δράσεων στην μετα- λιγνίτη εποχή. όόα εξαρτώνται πλέον απο τις αδειδοτήσεις και την  χρηματοδότηση απο το ΕΣΠΑ. Ελπίζουμε οτι θα βρεθεί ο ιδιώτηςεπενδυτής , η γη είναι στα χέρια του δήμου, θα κάνουμε οτι είναι δυνατόν για να υλοποιηθεί αυτό το έργο".

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/Ds9OWH03ljY