Έτοιμη η κανονιστική για τα τραπεζοκαθίσματα στον Δήμο Τρίπολης

Έτοιμη η κανονιστική για τα τραπεζοκαθίσματα στον Δήμο Τρίπολης

Ιούλιος 02, 2015 - 20:31
3 σχόλια

Mε αφορμή το το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης του ΔΣ Τρίπολης την Πέμπτη 2 Ιουλίου που αφορούσε στους κοινόχρηστους χώρους, ο δήμαρχος Δ. Παυλής μίλησε για την Κανονιστική δημόσιων χώρων του Δήμου Τρίπολης.

Όπως ανέφερε:

«Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα γίνει μια συζήτηση με την παρατάξη μου στο σύνολο της, για να ενημερωθούν και στη συνέχεια θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση. Είναι οριστικά έτοιμη η Κανονιστική που αφορά στους κοινόχρηστους χώρους και στα τραπεζοκαθίσματα. Είναι έτοιμη και μπορώ να σας την στείλω, αλλά αυτό μπορεί να γίνει και την επόμενη εβδομάδα».

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

τα ΝΟΜΙΜΑ να τηρηθουν και τπτ αλλο,ΝΟΜΙΜΑ που να ειναι τα τραπεζοκαθησματα ,ποσο κενο να εχουν απο τις προσωψεις των καταστηματων κλπ κλπ αλλιως εχει ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ,και περαστικα σας.........................

δεν βιαζομαστε παιδια κανενα προβλημα μπορειτε επειδη εχετε και πολυ δουλεια και να σας διευκολυνουμε να την στειλετε η να ενημερωσετε τελος Αυγουστου να εχουν βγει ολοκληρα τα μαγαζια στη Πετρινου

Με το πάσο σας. Μετά την 28η Οκτωβρίου να τεθεί σε ισχύ , νά'χουν κονομήσει οι καφετζήδες. ΟΥΣΤ άχρηστοι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.