Ετοιμάζει πρόταση για Γιαννούλη η Γούλβς

Ετοιμάζει πρόταση για Γιαννούλη η Γούλβς

Μάιος 31, 2016 - 15:02
0 σχόλια

Ο Κώστας Γιαννούλης λίγες ημέρες πριν έλαβε μέρος στις προπονήσεις της Γούλβς δοκιμάστηκε από την Αγγλική ομάδα και όπως φαίνεται έπεισε τους ανθρώπους της για τις ικανότητες τους.

Ο Κατερινιώτης μπακ σύμφωνα με Αγγλικά δημοσιεύματα από την «Express & Star» άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και έτσι ο προπονητής Κένι Τζέκετ θεωρεί ότι είναι ο κατάλληλος για να αντικαταστήσει τον Σκοτ Γκόλμπουρν στο αριστερό άκρο της άμυνας της Γούλβς που θα αποτελέσει παρελθόν το επόμενο διάστημα.

Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί εξελίξεις καθώς η Γούλβς είναι έτοιμη να καταθέση επίσημη πρόταση στον Αστέρα Τρίπολης για τον Γιαννούλη ο οποίος δεσμέυεται με συμβόλαιο με τους κιτρινομπλέ μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Απομένει να δούμε τις επόμενες ημέρες το αν θα έρθει η επισημη πρόταση από την Γούλβς στον Αστέρα και το κατά πόσο θα ικανοποιεί οικονομικά την αρκαδική ομάδα για την παραχώρηση του Γιαννούλη η όχι.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.