Ετήσια γιορτή τένις της ΑΕΚ Τρίπολης και bazaar για το χαμόγελο του παιδιού

Ετήσια γιορτή τένις της ΑΕΚ Τρίπολης και bazaar για το χαμόγελο του παιδιού

Ιούνιος 28, 2011 - 11:19

Μια μεγάλη γιορτή, άξια του ονόματος και των  επιτυχιών του ομίλου τένις της  ΑΕΚ Τρίπολης έγινε στο ΔΑΚ  Τρίπολης σηματοδοτώντας το κλείσιμο της φετινής περιόδου και την  έναρξη του 6ου καλοκαιρινού τένις Camp του ομίλου. Παρόν στην εκδήλωση για μια ακόμη φορά το Χαμόγελο του Παιδιού. Ένα μεγάλο Bazaar λοιπόν έλαβε χώρα στο ΔΑΚ Τρίπολης με σκοπό όλες οι οικογένειες που παραβρέθηκαν εκεί να δώσουν κάτι από το υστέρημά τους για αυτό το σκοπό.

Το παρόν  στην τελική γιορτή του ομίλου έδωσε  ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Σμυρνιώτης Γιάννης  καθώς και τα μέλη του ΔΣ του  Δήμου και του ΔΑΚ Τρίπολης κα. Ζαμπαθά Χριστίνα και κ. Κουκάκης Σταυρός, όπου έκαναν τις βραβεύσεις στο τουρνουά ανδρών και στο τουρνουά κοριτσιών κάτω των 10 στα διπλά αντίστοιχα

Η συγκεκριμένη γιορτή είχε την μορφή επιδείξεων για τα μικρά παιδιά που είχαν την ευκαιρία να δείξουν σε γονείς και φίλους την πρόοδο τους στο άθλημα της αντισφαίρισης μέσα από παιχνίδια που έκαναν με τους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας. Για αυτό το λόγο τοποθετήθηκαν mini γήπεδα στα 2 κεντρικά γήπεδα του ΔΑΚ με το σύστημα play and stay κόκκινου γηπέδου και τα παιδιά ξεδίπλωσαν το ομολογουμένως πλούσιο ταλέντο τους μπροστά στα μάτια αρκετών θεατών που βρέθηκαν στην εκδήλωση.

Στο τέλος  της γιορτής έγινε η καθιερωμένη  ομαδική φωτογράφιση του ομίλου και ένας πλούσιος μπουφές περίμενε όλους τους παραβρισκόμενους προσφορά της διοίκηση του συλλόγου, μπροστά  από την καινούρια γραμματεία τένις στο ΔΑΚ Τρίπολης.

Ειδήσεις: 
Tags: