Ετήσια γιορτή Κέντρου Ξένων Γλωσσών Νασιάκου (photos)

Ετήσια γιορτή Κέντρου Ξένων Γλωσσών Νασιάκου (photos)

Μάρτιος 28, 2015 - 19:48
0 σχόλια

Το “ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΝΑΣΙΑΚΟΥ” και φέτος μοιράστηκε με μαθητές και γονείς μια βραδιά γεμάτη “ΑΣΤΕΡΙΑ” όπως ήταν άλλωστε και ο τίτλος της βραδιάς “Night Of The Stars”
Το Σάββατο 14/3/2015 εκατοντάδες μαθητές και γονείς γέμισαν ασφυκτικά το “Τουριστικό Περίπτερο” στην πλατεία Άρεως. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στους επιτυχόντες της σχολικής χρονιάς 2013-14 όπου τους απονεμήθηκαν τα πτυχία τους επιπέδου Β2 -LOWER και επιπέδου C2- PROFICIENCY.

Η γιορτή περιείχε πολύ τραγούδι και χορό αφού μαθητές από όλες τις τάξεις του φροντιστηρίου δημιούργησαν χορωδίες και παρουσίασαν Αγγλικά τραγούδια με εμπνευσμένες χορογραφίες. Προσφέρθηκαν γλυκά,καφές και αναψυκτικά και όλοι απήλαυσαν μια βραδιά γεμάτη χαρούμενες παιδικές φωνές,βλέμματα περηφάνιας και ζεστό χειροκρότημα.
Η Διεύθυνση και το Διδακτικό προσωπικό συγχαίρει τους μαθητές της για την επιτυχία τους και ευχαριστεί γονείς και μαθητές για την εμπιστοσύνη τους και την αγάπη τους στα 24 χρόνια λειτουργίας του φροντιστηρίου.
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.