Εθνική Παίδων με Αστεριανό χρώμα και σκόρερ

Εθνική Παίδων με Αστεριανό χρώμα και σκόρερ

Απρίλιος 18, 2017 - 15:30
0 σχόλια

Φιλική νίκη με σκορ 3-0 πέτυχε η Εθνική Παίδων σε παιχνίδι με τον Αλιάκμονα Αιανής, που έγινε παρουσία εκατοντάδων φιλάθλων στο πλαίσιο των εγκαινίων του δημοτικού σταδίου Αιανής την Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου. Σκόρερ για την Εθνική οι Αρβανίτης (58'), Τζίμας (63') και Ντοματάς (74').

Στο φιλικό αυτό παιχνίδι το παρών έδωσαν και αγωνίστηκαν με την γαλανόευκη από πλευράς Αστέρα Τρίπολης οι Παναγιώτης Τζίμας και Άγγελος Κωτσόπουλος με τον Τζίμα να πετυχαίνει στο ντεμπούτο του και γκολ που ήταν το πρώτο του με την Εθνική Παίδων.

Εθνική Παίδων: Μανδάς (40' Καρακασίδης)- Βαγιανίδης (40' Βουτσάς), Σαρηγιαννίδης (40' Μουτζούρης ), Παπαδόπουλος (40' Αρβανίτης), Θυμιάνης , Τσαγκαλίδης (40' Τζίμας), Φέκκας (40' Κολινιάτης), Γραβάς (40' Γιαξής), Δακτυλάς (40' Ντοματάς), Μπόνιος (40' Τζαβίδας), Τσιάκαλος (40' Κωτσόπουλος-Θεοδωρόπουλος).

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.