Εθελοντική Αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Λεωνιδίου

Εθελοντική Αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Λεωνιδίου

Δεκέμβριος 20, 2014 - 19:06
0 σχόλια

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας καλεί όσους από τους συμπολίτες μας, μπορούν να δώσουν αίμα, να συμμετάσχουν στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Υγεία Λεωνιδίου σε συνεργασία με Κέντρο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Νίκαιας.
Την Κυριακή, 28/12/2014 και ώρα 09:00 - 13:00 και 17:00 - 20:00 και Την Δευτέρα, 29/12/2014 και ώρα 09:00 - 14:00

Όπως η ανάγκη σε αίμα αφορά όλους τους ανθρώπους σε κάποια φάση της ζωής τους, έτσι και η αιμοδοτική προσφορά πρέπει να είναι υποχρέωση όλων. Η αιμοδοσία είναι ανώδυνη, ακίνδυνη και διαρκεί λίγα λεπτά της ώρας. Ο αιμοδότης εξετάζεται από τον γιατρό της αιμοδοσίας και μπορεί να γνωρίζει για την κατάσταση της υγείας του. Το αίμα που προφέρει ο κάθε αιμοδότης αναπληρώνεται στον οργανισμό σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την αιμοδοσία και ελέγχεται για ηπατίτιδα B, C, σύφιλη και AIDS.

Δεν πρέπει να αποφεύγουμε την αιμοδοσία γιατί το αίμα που θα δώσουμε μπορεί να το χρειαστούμε εμείς οι ίδιοι ή η οικογένειά μας.
Δώστε Αίμα, Ζωή, Αγάπη, Αλληλεγγύη.

Παρακαλούμε λοιπόν να προσέλθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι αιμοδότες γιατί ο σκοπός είναι ιερός.

Ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας
Χαράλαμπος Ν. Λυσίκατος

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.