Εθελοντική αιμοδοσία για τη στήριξη των αναγκών του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Εθελοντική αιμοδοσία για τη στήριξη των αναγκών του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Απρίλιος 26, 2018 - 08:54
0 σχόλια

Στον Ιερό Ναό του Νεομάρτυρα Παύλου

Φέτος με την χάρη του Θεού συμπληρώνονται 200 χρόνια (1818-2018) από το μαρτύριο του Νεομ. Παύλου πολιούχου της Τρίπολης. Με την ευκαιρία αυτή η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας με την ευχή του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ.κ. Αλεξάνδρου πραγματοποιεί μια Εθελοντική Αιμοδοσία εις τιμήν και μνήμην αυτού για να στηρίξουμε τις ανάγκες του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τριπόλεως                      
‘’ Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ’’ που προσπαθεί και αγωνίζεται για τις ανάγκες του κάθε ανθρώπου.

Η σωτηρία μας προήλθε από την Σταυρική θυσία του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Το Τίμιο Αίμα Του προσφέρεται δωρεάν σε κάθε Θεία Λειτουργία στούς πιστούς, ως φάρμακο σωτήριο.  Ο Χριστός μας μας ζωοποιεί μέ τό Αίμα Του καί μας θεραπεύει από την αμαρτία.
Και εμείς λοιπόν μέ τήν προσφορά μικρής ποσότητας από τό αίμα μας, μιμούμαστε τόν Πρώτο Αιμοδότη - Ζωοδότη Χριστό, συμβάλλοντας αποφασιστικά στήν σωτηρία του κάθε αδερφού μας πού κινδυνεύει.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στις 2 – 3 – 4 Μαΐου 2018 εντός του Ιερού Ναού του Νεομ. Παύλου καθημερινά 9:00π.μ το πρωί έως τη 1:00μ.μ το μεσημέρι και μόνο την πρώτη μέρα την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί και το απόγευμα 5:00μ.μ με 8:00μ.μ.

Κατά τις ημέρες της αιμοδοσίας όποιος επιθυμεί μπορεί να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών, δίνοντας δείγμα (λίγο σάλιο).

Στην προσπάθειά μας αυτή σας παρακαλούμε και σας καλούμε όλους να βοηθήσετε

Video: 

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΑΥΛΟΣ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.