Εspresso με τον Κωνσταντίνο Κολιόπουλο

Εspresso με τον Κωνσταντίνο Κολιόπουλο

Ιούλιος 17, 2014 - 19:54
0 σχόλια

Μετά τα καλοκαιρινά της μπάνια στη θάλασσα η στήλη ‘’Εspresso΄΄ επιστρέφει, χαρίζοντάς σας μία ακόμα συνέντευξη από κάποιον Αρκά ο οποίος έχει πολλά να μας πει. Αυτή τη φορά στη στήλη του Ιουλίου το Arcadia Portal υποδέχεται τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Κολιόπουλο. Ο Κωνσταντίνος είναι 22 ετών και σπουδάζει Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας και την ποδοσφαιρική σεζόν 2013-2014 βρισκόταν στην ομάδα της Φαλαισίας.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι έχει να μας πει ο Κωνσταντίνος

Όπως πολλά παιδιά σίγουρα, θα έπαιζες και εσύ από πολύ μικρός ποδόσφαιρο, πότε αγωνίστηκες πρώτη φορά σε ομάδα;

Λοιπόν ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο από τα 12 μου στον Α.Ο. Τεγέας καθώς πιο μικρός επί 6 χρονιά έπαιζα μπάσκετ.

Με ποιες ομάδες έχεις αγωνιστεί;

Έχω αγωνιστεί στην ομάδα του χωριού μου τον Α.Ο. Τεγέας όπου και ξεκίνησα, στην ομάδα του Αγίου Ανδρέα Α.Μ.Σ. Βρασιαί (Δ ΕΘΝΙΚΗ) στον Παναρκαδικό (Δ ΕΘΝΙΚΗ) και στον Α.Ο. Φαλαισίας.

Παράλληλα με τις αγωνίστηκες σου υποχρεώσεις ξέρουμε ότι σπουδάζεις. Είναι δύσκολο  να συνδυάσεις σπουδές σε μια διαφορετική πόλη από αυτή των προπονήσεων;

Δύσκολο δεν είναι, αρκεί να έχεις θέληση γι αυτό που κάνεις και να μην το κάνεις σαν αγγαρεία.

Μια νέα αγωνιστική σεζόν ξεκινά, ποια τα σχέδια σου, συζητάς με κάποια ομάδα;

Στα σχέδια μου είναι να παίξω σε μια ομάδα που να έχει κάποιους στόχους και όσο είναι δυνατόν αυτή να βρίσκεται σε μεγαλύτερο επίπεδο και στην οποία εγώ θα μπορέσω όσο μου δοθεί η ευκαιρία να βελτιωθώ σαν ποδοσφαιριστής. Έχω δεχτεί ήδη μια πρόταση να πάω σε ομάδα της Football League να δοκιμαστώ αλλά και από ακόμα 2-3 ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών καθώς και από την ομάδα της Φαλαισίας για την παραμονή μου.

Με ποιο κριτήριο θα επιλέξεις την ομάδα που θα αγωνιστείς την επόμενη σεζόν;

Πρώτος μου στόχος είναι να πάω σε ομάδα Εθνικών κατηγοριών αν μου δοθεί η ευκαιρία αλλιώς σε κάποια άλλη που θα έχει υψηλούς στόχους και πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία της.

Μερικά χρόνια πριν στα πρώτα ποδοσφαιρικά σου βήματα κατέκτησες πρωτάθλημα και κύπελλο με τη Τεγέα από την οποία κατάγεσαι, πως αισθάνεσαι όταν βρίσκεσαι αντίπαλος με την ομάδα της Τεγέας;

Είναι κάπως παράξενα τα συναισθήματα του να αντιμετωπίζεις την ομάδα του χωριού σου με την οποία έχεις βιώσει πολλά σαν μέλος της. Παρόλα αυτά όμως όταν την αντιμετωπίζω σαν αντίπαλο κοιτώ να παίζω όσο καλύτερα μπορώ για να την νικήσει η ομάδα μου.

Πέρυσι η ομάδα σου έφτασε ένα βήμα πριν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, πως νιώθεις που ενώ φτάσετε στην πηγή δεν ήπιατε νερό;

Στεναχωρηθήκαμε όλα τα παιδιά που δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα το οποίο ήταν και ο στόχος μας. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το Άστρος ήταν καλύτερο και πιο σταθερό κι έτσι δίκαια το κατέκτησε αφήνοντας μας μια πικρία. Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό.

Την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν με τις εμφανίσεις σου ήσουν από τους κορυφαίους της Α΄τοπικής κατηγορίας, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας αυτής;

Αν θα μπορούσες να το θεωρήσεις ως μυστικό αυτό είναι η σκληρή δουλειά με τους συμπαίκτες μου η χημεία που είχαμε σαν ομάδα. Αυτά είναι τα στοιχεία που έκαναν και εμένα να αναδειχθώ και να είμαι κι εγώ μέσα στους <<κορυφαίους>> κατά τη γνώμη σας πάντα. Είναι πραγματικά λυπητερό για την <<Ιστορικότερη ομάδα>> της πόλης μας να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση.

Έχεις  αγωνιστεί και με την φανέλα τη Παναρκαδικού ποιο είναι το σχόλιο σου για τις τελευταίες εξελίξεις και το διοικητικό αδιέξοδο που βρίσκεται η ομάδα;

Ο Παναρκαδικός δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Ο Παναρκαδικός πρέπει να επιστρέψει στις Εθνικές κατηγορίες και αυτό πρέπει να το δουν κάποιοι οι οποίοι μπορούν και να το προσπαθήσουν.

Ποια είναι η γνώμη σου για το επίπεδο του τοπικού πρωταθλήματος και τι μπορούσε να γίνει για να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο;

Είναι γνωστό ότι το επίπεδο του ποδοσφαίρου στην Αρκαδία δεν είναι το επιθυμητό και θέλει πολύ δουλειά για να βελτιωθεί αυτό. Πρώτα απ' όλα θέλει γήπεδα ώστε να ελκύσει το μικρό φίλαθλο του αθλήματος να ασχοληθεί με αυτό και βέβαια τη βοήθεια όλων όσων ασχολούνται γύρω απ' αυτό. Έτσι θα πάει μπροστά το αρκαδικό ποδόσφαιρο. Με πράξεις όχι με λόγια.

Σε ποια ομάδα θα ήθελες να δεις τον εαυτό σου σε μία 5ετία;

Στόχος μου είναι να φτάσω σε όσο μεγαλύτερο επίπεδο μπορώ ποδοσφαιρικά ώστε να ξεπεράσω τα όρια μου. Τώρα σε ποια ομάδα θα ήθελα να με δω γιατί όχι και στον Αστερα. (χαχαχα) το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δουλέψω σκληρά..

Έφη Καστραντά

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.