Espresso με την Τίνα Βλάμη

Espresso με την Τίνα Βλάμη

Δεκέμβριος 05, 2013 - 20:13
7 σχόλια

Όμορφη Πέμπτη σήμερα και η εβδομαδιαία στήλη του ArcadiaPortal Espresso φιλοξενεί μία όμορφη Τριπολιτσιώτισσα όπου έλαβε τον τίτλο Μις Γιάνγκ Πελοπόννησος στα καλλιστεία τα οποία πραγματοποιήθηκαν τον Σεπτέμβρη στο Λουτράκι. Η Τίνα Βλάμη γεννήθηκε στις 17 Ιανουαρίου το 1995 και αυτή τη στιγμή σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Χίο  Διοίκηση Επιχειρήσεων  αν και πολύ σύντομα θα πάρει μεταγραφή για Αθήνα λόγω υποχρεώσεων.

Πως και πότε πήρες την απόφαση να ασχοληθείς με το μόντελινγκ;

Όταν ήμουν 12 χρονών είχα ύψος 1,72. Αρκετά ψηλή για την ηλικία μου και η μόνη με αυτό το ύψος στην τάξη. Αυτό σημαίνει πως αποτελούσα τη διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα παιδιά κι έτσι αρχίζουν τα πειράγματα. Οι γονείς μου, προκειμένου να ανεβάσουν την ψυχολογία μου και να μάθω να διαχειρίζομαι το ύψος μου, αποφάσισαν να με γράψουν σε σχολή μόντελινγκ .

Πότε πραγματοποιήθηκαν τα Πελοποννησιακά Καλλιστεία;

Τα 23α Πελοποννησιακά Καλλιστεία πραγματοποιήθηκαν στις 14 Σεπτεμβρίου και έγιναν στο καζίνο του Λουτρακίου

Ποια ήταν τα πρώτα σου συναισθήματα για τον τίτλο που κέρδισες;

Τη στιγμή που άκουσα να φωνάζουν το όνομά μου πλημμύρισα έντονα συναισθήματα χαράς και αισθάνθηκα ότι μετά από μια δύσκολη εβδομάδα ανταμείφθηκα.

Ποιες προοπτικές πιστεύεις ότι ανοίγονται στην καριέρα σου μετά τον τίτλο;

Σίγουρα ο τίτλος με βοήθησε να ανοίξω κάποιες πόρτες στο χώρο του μόντελινγκ, αλλά πιστεύω ότι και μόνο η εμπειρία βοήθησε πάρα πολύ για να πάρω μία γεύση για το τι γίνεται μέσα σε αυτόν τον χώρο.

Έχεις κάνει κάποιες εμφανίσεις μετά τα Καλλιστεία;

Ναι, έχω κάνει κάποιες εμφανίσεις στο χώρο μετά τα καλλιστεία, επίσης έχω αρκετές προτάσεις με τις οποίες θα ασχοληθώ με τον καινούργιο χρόνο.

Θέλεις να ασχοληθείς εξολοκλήρου με το μοντελιγκ ή θα ακολουθήσεις και την επιστήμη που

σπουδάζεις;

Ο χώρος του μόντελιγκ μου αρέσει πάρα πολύ και θέλω να γίνω μέλος του εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αλλά επειδή πάνω απ' όλα είναι οι σπουδές, το ξεκινάω σαν χόμπι και αν καταφέρω να το κάνω και επάγγελμα στη συνέχεια θα εκπληρώσω ένα όνειρο χρόνων.  

Πόσο δύσκολο είναι για ένα νέο κορίτσι να μπει στο χώρο αυτό;

Θέλει υπομονή και επιμονή και με λίγη τύχη πιστεύω ότι κάθε κοπέλα που την ενδιαφέρει πραγματικά μπορεί να τα καταφέρει.

Ποια είναι η προτεραιότητά σου από εδώ και πέρα;

Η προτεραιότητα μου από εδώ και πέρα όπως σας ανέφερα και πριν είναι η σπουδές μου και το modeling, αυτά τα δυο πράγματα  είναι αυτά που με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο της ζωής μου.

Ποια η συμβουλή που σου έχουν δώσει και τηρείς κατά γράμμα;

Αυτό που έχω κρατήσει από τις συμβουλές που μου έχουν δώσει οι γονείς μου είναι να σέβομαι τον εαυτό μου πρώτα από όλα, άλλα και να μην κάνω σε κανέναν αυτό που δεν επιθυμώ να κάνουν σε εμένα. Φυσικά πρέπει να υπάρχει και ταπεινότητα.

Αν θα μπορούσες να κάνεις κάτι για την κοινωνία τι θα ήταν αυτό και ποιους θα βοηθούσες;

Θα ήθελα να μου δοθεί η ευκαιρία να βοηθήσω παιδιά που έχουν ανάγκη (μακάρι να μπορούσα όλα να τα βοηθήσω).  Θλίβομαι ειλικρινά και μόνο που σκέφτομαι πόσο υποφέρουν στους δρόμους, στα ιδρύματα, στα νοσοκομεία.  Ζητώ από το Θεό να με βοηθήσει, ώστε να μπορέσω να δώσω σ' αυτά τα παιδιά αγάπη, στοργή.

Ποιος σε βοηθά σε αυτό τον χώρο, έχεις κάποιον μάνατζερ;

Η βοήθεια που εισπράττω προέρχεται κυρίως από τον πάτερα μου, ο οποίος είναι διπλά μου σε κάθε βήμα που κάνω άλλα και σε κάθε βήμα που θέλω να κάνω. Επίσης μεγάλη υποστήριξη λαμβάνω από άτομα που με εκτιμούν και είναι μέσα στο χώρο του Modeling.

Ποια μυστικά ομορφιάς ακολουθείς για να διατηρείς ένα όμορφο πρόσωπο και σώμα;

Για να μπορέσεις να διατηρήσεις το σώμα σου σε καλή φυσική κατάσταση  πρέπει αρχικά να τηρείς κατά γραμμα τους κανόνες της  υγιεινής ζωής αποκτώντας καλές διατροφικές συνήθειες, (όχι στα ποτά, στο κάπνισμα και στα ξενύχτια). Επίσης αυτό που βοηθάει είναι η γυμναστική. Εγώ γυμνάζομαι δυο φόρες την ήμερα κάνοντας αερόβιες ασκήσεις και πολύ σκοινάκι. Γενικά έχω κάποιους κανόνες που προσπαθώ να τους τηρώ στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Ποιο είδος μοντελινγκ αγαπάς περισσότερο αν μπορούμε να το πούμε και έτσι (φωτογραφίσεις,

πασαρέλα, τηλεόραση κ.α)

Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση, όλα μου αρέσουν εξίσου πολύ. Αν και για να πω την αλήθεια έχω μια αδυναμία στις φωτογραφίσεις.

Ποια είναι η συμβουλή που θα έδινες εσύ σε ένα νέο κορίτσι που θέλει να ασχοληθεί με το χώρο της

ομορφιάς;

Ακριβώς την ίδια συμβουλή που έχω πάρει από τους γονείς μου, δηλαδή πρώτα να καλλιεργήσει τον άνθρωπο μέσα της ,γιατί πάνω απ’ όλα στον άνθρωπο  μετράει το περιεχόμενο και μετά η εξωτερική εμφάνιση. Έτσι θα μπορεί να αντεπεξέλθει σε κάθε δυσκολία που θα παρουσιασθεί σ' αυτό το χώρο ή ακόμα και  σε κάποια απόφαση ζωής που πρέπει να πάρει.

Έφη Καστραντά

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Μπράβο στην κοπέλα, αν και δεν τη θεωρώ προσωπικά χάρμα οφθαλμού για τόσο μεγάλη διάκριση εκτός αν χάθηκαν οι πραγματικά όμορφες στην Πελοπόννησο ή δεν δηλώνουν συμμετοχή σε τέτοιους διαγωνισμούς.

Όπου και να κοιτάξεις γύρω σου βλέπεις ένα ψεύτικο πρόσωπο, ψεύτικο σώμα [ προσθετικές στήθους κ.α ]ψεύτικα μαλλιά. Όλα αυτά συνθέτουν το χάρμα οφθαλμόν, δηλαδή το ψεύτικο! Η κοπέλα αυτή έχει φυσική ομορφιά και εσωτερική καλλιέργεια απ' ότι φαίνεται. Μπράβο της και εύχομαι ότι καλύτερο γι' αυτήν ! Η Τρίπολη οφείλει να την στηρίξει !

Δεν βλέπετε....

Σηκώνω τα όπλα μου ψηλά,πραγματικά αφήνω την Τρίπολη στο έλεός της και φεύγω για τον Όλυμπο.Δεν αντέχω άλλο.

βρήκαν μέρος λήσταρχοι και άλλοι για να τρολλάρουν...

Ο μανδύας της ανωνυμίας, κάνει τους πάντες λαλίστατους.Ο λήσταρχος είναι τουλάχιστον αληθινός.Μπράβο στην νεαρά κορασίδα.Το δικό μου σχόλιο για το πολύ καλό σας πόρταλ είναι οτι η στήλη δε θα έπρεπε να εχει ξενόφερτο όνομα.Γιατί όχι ρε παιδιά ελληνικός καϊμακλίδικος?Κατά τ αλλα μπράβο