Εσπευσμένα κάλεσε το Λυκουρέντζο στην Αθήνα ο Αντώνης Σαμαράς

Εσπευσμένα κάλεσε το Λυκουρέντζο στην Αθήνα ο Αντώνης Σαμαράς

Μάιος 06, 2012 - 20:33
15 σχόλια

Εσπευσμένα κάλεσε τον Ανδρέα Λυκουρέντζο στην Αθήνα ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, μετά από την παρουσίαση των πρώτων exit polls και την έντονη πλέον, πιθανότητα, να μην υπάρξει τελικά η δυνατότητα σχηματισμού αυτοδύναμης κυβέρνησης.

Όπως πληροφορηθήκαμε από τους υπαλλήλους του πολιτικού του γραφείου στην Τρίπολη, ο βουλευτής δε θα προβεί σε καμία απολύτως δήλωση, τουλάχιστον προς το παρόν.

Β.Θ.

Ειδήσεις: 

15 Σχόλια

ανδρεα βρες λαγουμι να κρυφτεις......

ανδρεα μεινε αθηνα...δεν σε σηκωνει το κλιμα...

γελαω με το συνθημα ''ειμαστε πολλοι ειμαστε με τον ανδρεα'' οι πολλοι ας πανε να του κανουν παρεα να κρατανε ολοι μαζι το κυλικειο της βουλης αλλη δουλεια δεν εχει και γι αυτον και για αλλους ΄΄ανεργους'' (πολλα συγνωμη απο τους ανεργους..τους κανονικους και δυστυχως πολλους)

Μόνο ο Ανδρέας πρέπει να κρυφτεί ???Αλλά και για άλλους αρχίζουν τα δύσκολα να δούμε πως συναδουν τα λόγια και οι υποσχέσεις με τις πράξεις ..Η πολιτική ζωή της χώρας άλλαξε σελίδα..

Εκείνος ο Ρέππας που είναι ρε παιδιά;;;Ζει;;;Γιατί δεν κατέβηκε να βάλει στην Αρκαδία;;;

το πουλεν τελικα τι εγινε ρε παιδια τοσο λεφτα αγωνας τιποτα ..................

Ο Ρεππας πηγε Β ΑΘΗΝΩΝ. Και πρεπει να εχει φαει τοσο μαυρο που δεν τοεχει ξαναδει στη ζωη του. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Λυκουρέντζος δύναμη σας το λέγαμε οτι είμαστε πολλοί……

ενταξει ο βλασης ειχε υφακι κ το πληρωσε...αλλα κ αλλοι πιο αξιοπρεπεις οπως βαλασσοπουλος κ καρβελας δεν ψηφιστηκαν δυστυχως...

ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ!ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΟΟΟΟΟΤΙΙΙΙΙΙ ΘΕΛΕΤΕ!

Ο ΒΛΑΣΗΣ ΗΤΑΝΕ ΚΛΑΣΗΣ.......................

Αννούλα είστε οι μισοί απ ότι το 2009, οπότε δεν θα το έλεγα ακριβώς "ΠΟΛΛΟΙ"... Και που να δεις σε κανα μήνα που θα ξαναγίνουν εκλογές πόσοι λίγοι θα μείνετε :P

δυστυχως ειστε πολλοι...(μισοι απ τους μισους και στις επομενες ακομη πιο ...μισοι..., δυστυχως ομως ειστε και τυφλοι και στραβοι και πορωμενοικαι δεν ξερετε τι μας περιμενει....

Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΧΗΤΗΣ.ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗ ΘΑ ΕΜΑΙΝΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ.ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ.Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΕΧΕΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑΥΤΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΥΛΕΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΧΑΛΑΣΕ **000 ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ.Ο ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ ΧΑΛΑΣΕ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ.ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ.ΑΝΤΡΕΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

κοντοζαμανη κ βαλασσοπουλε βρειτε λαγουμι να κρυφτειτε...χα χα χα