Εσπερινός εγκαινίων στο μετόχι της Μονής Σινά στο Κοτύλιο (pics)

Εσπερινός εγκαινίων στο μετόχι της Μονής Σινά στο Κοτύλιο (pics)

Σεπτέμβριος 25, 2016 - 18:39
1 σχόλια

Πανηγυρικός Εσπερινός Εγκαινίων στο νέο μοναστήρι του Αγίου Γενναδίου, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως, που αποτελεί μετόχι της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης Σινά.

Το νέο μοναστήρι που εγκαινιάστηκε σήμερα, Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου από τον Αρχιεπίσκοπο Σινά κ.Δαμιανό και τον πρώην Σιναΐτη Μοναχό, Αρχιεπίσκοπο Αργυροκάστρου Αλβανίας κ.Δημήτριο, βρίσκεται σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, στο Άνω Κοτύλιο Μεγαλόπολης.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας ανέφερ:

"Το νέο μοναστήρι φιλοδοξεί να αποτελέσει κύτταρο ορθοδοξίας και γνωριμίας των Ελλήνων και όχι μόνο με τη Σιναΐτική παράδοση, ενώ θα βοηθήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού στην Αρκαδία μας, κάτι που αποτελεί και στόχο της Περιφέρειας Πελοποννήσου και για το λόγο αυτό η συνδρομή της Περιφέρειας ήταν σημαντική στην ανέγερση του μοναστηριού και κυρίως στην διαμόρφωση και τον εξωραϊσμό του περιβάλλοντος χώρου.

Ευχόμαστε οι μοναχές που θα φιλοξενηθούν στο νέο μοναστήρι να βοηθήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξή του και με τη χάρη του Θεού να γίνει τόπος λατρείας καθώς και σημαντικός προορισμός επισκεπτών."

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ; ΑΝ ΝΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ LINK.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.