«Έσπασε» το σερί: Παναρκαδικός – Ζακυνθιακός 0-1

«Έσπασε» το σερί: Παναρκαδικός – Ζακυνθιακός 0-1

Απρίλιος 19, 2015 - 18:59
0 σχόλια

Την πρώτη του ήττα μετά από 12 αγωνιστικές γνώρισε ο Παναρκαδικός. Το «τριφύλλι» έχασε εντός έδρας από τον Ζακυνθιακό με σκορ 1-0 χάρις στο απίστευτο γυριστό ψαλιδάκι του Πέττα στο 82’.

Οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο έψαχναν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν πάρα πολλές ευκαιρίες χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό. Μάλιστα ο Ζακυνθιακός έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ λίγο πριν την ανάπαυλα  του ημιχρόνου άλλα η κεφαλιά του Πέττα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μανέλη.

Στο δεύτερο ημίχρονο και όσο κυλούσε ο χρόνος ο Ζακυνθιακός κοιτούσε κυρίως να κρατήσει το μηδέν πίσω μιας και ο βαθμός θα ήταν πολύ χρήσιμος για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Ενώ όλα έδειχναν πως το 0-0 θα παραμείνει μέχρι το τέλος του αγώνα, ο Πέττας με ένα απίστευτο γυριστό σουτ χάρισε την νίκη στους φιλοξενούμενος που πήραν το τρίποντο μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα.

Παναρκαδικός: Μανέλης, Πετρόπουλος (68’ Αρώνης), Μπούτας, Χατζόπουλος, Κωστάκης, Βλαχοκυριάκος, Σταθουλόπουλος (62’ Αρδάμης), Δήμος, Τριμπόνιας, Καδάς (74’ Πότια), Κώτσιρας

Ζακυνθιακός: Κουρλός, Τσαλέκος, Κολοβάκης, Λιβέρης, Νίκου, Σούρμπης, Πέττας (89’ Καλογέρης), Κωστάκης, Καραμαλίκης (83’ Τζιαφέρης), Μπαρμπαρούσης (90+1’ Παυλίδης), Σκοζάι

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.