Έσπασε κάθε ρεκόρ προσέλευσης κόσμου ο χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης (photos)

Έσπασε κάθε ρεκόρ προσέλευσης κόσμου ο χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης (photos)

Μάρτιος 10, 2014 - 14:02

Η εντυπωσιακή και μαζική συμμετοχή του κόσμου σημάδεψε το χορό του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης, το Σάββατο 1η Μαρτίου στο Leonidas Palace, δίνοντας ακόμα και στους πιο δύσπιστους να καταλάβουν τη μεγάλη δυναμική που έχει αποκτήσει ο σύλλογος τα τελευταία δύο χρόνια! Στο Leonidas Palace επικράτησε το αδιαχώρητο, καθώς πάνω από 1200 άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης, ο οποίος για δεύτερη συνεχή χρονιά έκανε τη διαφορά σε επίπεδο οργάνωσης.

Παραδοσιακή μουσική, ποιοτικό μενού και πολυάριθμα δώρα κράτησαν αμείωτο το κέφι μέχρι το πρωί! Φυσικά, την παράσταση έκλεψαν το μοναδικό oriental show που παρουσιάστηκε το βράδυ του χορού, αλλά και η πολυμελής ορχήστρα με το Γιάννη Κατσίγιαννη, τον Άρη Μουγκοπέτρο, τον Κώστα Βεργυρή, τη Μαρίνα Λαζαράκη και τη Μαρία Μιχαήλ, ενώ τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς είχε ο DJ Gklekas.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης, κύριος Γιάννης Καρβουνιάρης αναφερόμενος στη διετή δράση του Συλλόγου, αλλά και στη σπουδαία αποστολή που έχει να διατηρήσει το θεσμό της θήρας! Μάλιστα, στο βήμα ανέβηκαν ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κύριος Δαβάκης, ο πρόεδρος της Γ΄ ΚΟΠ, κύριος Μαρκόπουλος, αλλά και ο πρόεδρος του ΚΣ Τρίπολης και περιφερειακός σύμβουλος, κύριος Ρουμελιώτης. Στην ομιλία του, ο πρόεδρος της Γ' ΚΟΠ τόνισε ότι ο πήχυς στον Κ.Σ. Σπάρτης έχει ανέβει και δεν παρέλειψε να εκθειάσει το έργο που έχει πραγματοποιηθεί τα δύο τελευταία χρόνια. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΚΣ Τρίπολης έκανε πρόταση στον πρόεδρο του ΚΣ Σπάρτης, κο Καρβουνιάρη, για αδελφοποίηση των δύο συλλόγων, οι οποίοι αποδεικνύουν έμπρακτα ότι πρωταγωνιστούν στα κυνηγετικά δρώμενα.

Στο χορό παρευρέθηκαν η κα Σημάδη, διευθύντρια της Διεύθυνσης Δασών ο κύριος Ζάκας δασάρχης Σπάρτης, ο υπεύθυνος θήρας, κος Παπακαλός, ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, κος Αποστολάκος, ο Ταξίαρχος Πυροσβεστικής, κος Αθανασόπουλος, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, κα Τζανετέα, ο δήμαρχος Σπάρτης κος Αργειτάκος, ο φοροτεχνικός του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης, κος Γιακουμής, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Μολάων, κος Μέμιτσας,  ο πρόεδρος του Κ.Σ.Γυθείου, κος Πλαγιανάκος, ο πρόεδρος του Κ.Σ.Βορείου Λακεδαίμονος, κος Καλαμαράς, ο πρόεδρος του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης, κύριος Τζανάκος, ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Λακωνίας, κος Βαρδούλιας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης, κος Πλειώτας, ο αντιδήμαρχος Ευρώτα, κος Μένεγας, ο διοικητής της Ασφάλειας Σπάρτης, κύριος Αγρανιώτης, ο πρόεδρος της ΛΕΦΩΣ, κος Γιάννης Γκλέκας και πολλοί φίλοι της κυνηγετικής οικογένειας. Την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε αναλάβει ο δημοσιογράφος του FLY, Χάρης Βασιλάκος.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλα τα εμπορικά καταστήματα και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο του κυνηγιού, και όχι μόνο, και τα οποία προσέφεραν τα πολυάριθμα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς.

Ευχαριστούμε πολύ για την οικονομική στήριξη τους χορηγούς της εκδήλωσης Eurolinea Cento Casa και τον κύριο Κώστα Βαλκανά, το κατάστημα ΑΛΑΛΟΥΜ (Γάμος - Βαπτίσεις) του Γιώργου και της Χριστίνα Μανιάτη στο Ξηροκάμπι, το οποίο ανέλαβε τη διακόσμηση του Leonidas Palace, τον κύριο Νίκο Μάζη για τις γλυκές δημιουργίες και φυσικά τον κύριο Πολίτη, ιδιοκτήτη του Leonidas Palace.

Ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης, κος Γιάννης Καρβουνιάρης, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους παρευρισκομένους για τη στήριξή τους σε ό,τι έχει πραγματοποιήσει ο Σύλλογος δύο χρόνια τώρα, υπογράμμισε την ανάγκη της ενότητας του κυνηγετικού κόσμου, ιδιαίτερα σήμερα που το κυνήγι βάλλεται από κάποιους που νομίζουν ότι είναι αποκλειστικοί προστάτες του περιβάλλοντος, ξεχνώντας ότι ο κυνηγός ζει, δραστηριοποιείται και προστατεύει τη φύση περισσότερο από κάθε άλλον. 

Ο πρόεδρος     Ο γεν.γραμματέας

Ιωάννης Λ.Καρβουνιάρης   Δημήτρης Κ.Κουτσοβίτης

Δελτίο Τύπου