Ε.Σ.Α.μεΑ.: Τριήμερο Συνέδριο με την Περ. Πελοποννήσου για Τουρισμό ΑμεΑ

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Τριήμερο Συνέδριο με την Περ. Πελοποννήσου για Τουρισμό ΑμεΑ

Δεκέμβριος 06, 2018 - 19:20
0 σχόλια

Την επίσημη έναρξη των εργασιών του τριήμερου Επιστημονικού Συνεδρίου "Καθιστώντας την Περιφέρεια Πελοποννήσου ιδανικό προορισμό για τουρισμό ΑΜΕΑ και Ιατρικό Τουρισμό" θα κηρύξουν ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στο Club Hotel Loutraki, στις 6 το απόγευμα. Το Συνέδριο θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί και θα συνεχιστεί στις 8 και 9 Δεκεμβρίου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό κέντρο Τρίπολης και συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την ΕΣΑμεΑ και την ΠΟΑμεΑ Πελοποννήσου.

Παράλληλα, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου θα λάβει χώρα και η συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της ΕΣΑμεΑ στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό κέντρο Τρίπολης. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης θα υπάρξει ενημέρωση από τον διοικητή του ΟΠΕΚΑ κ. Πλιάκη και από τον αντιπρόεδρο του ΕΟΠΠΥ κ. Γεωργακόπουλο για θέματα που αφορούν στα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και στις οικογένειές τους.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο πρόεδρος της ΠΟΑμεΑ Πελοποννήσου Νίκος Καραλής θα πραγματοποιήσουν ομιλίες την Κυριακή στις 11 το πρωί.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.