Το ερωτηματικό Σμυρνιώτη για τους επισκέπτες της Τρίπολης τα Χριστούγεννα

Το ερωτηματικό Σμυρνιώτη για τους επισκέπτες της Τρίπολης τα Χριστούγεννα

Ιανουάριος 05, 2020 - 09:09
31 σχόλια

Αιχμές αφήνει ο Γιάννης Σμυρνιώτης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Τρίπολη» με ανάρτησή του στο Facebook για το κόστος των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στον Δήμο Τρίπολης σε σχέση με την επισκεψιμότητα που είχαμε τις γιορτές εφέτος.

Δημοσιεύοντας ένα άρθρο για τα Τρίκαλα -έναν από τυς δημοφιλέστερους προορισμούς των Χριστουγέννων στη χώρα μας- της εφημερίδας «Η Καθημερινή», στο οποίο αναφέρεται το κόστος των 500.000 ευρώ που επένδυσε ο Δήμος Τρικκαίων στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις εφέτος, και που έφεραν εφέτος 1 εκατ. επισκέπτες στον Μύλο των Ξωτικών, ο κ. Σμυρνιώτης σχολιάζει τα 200.000 ευρώ που κόστισαν οι εκδηλώσεις στην Τρίπολη, τοποθετώντας ένα ερωτηματικό ως προς το πόσοι επισκέπτες ήρθαν στην πόλη μας.

 

 


31 Σχόλια

Γιαννάκη τα Τρίκαλα επενδύουν 20 χρόνια για τα Χριστούγεννα. Εσυ και ο συνέταιρος σου ο Παυλής τι κάνατε τα τελευταία 10 χρόνια που εισασταν στη διοίκηση. Ή φταίει ο Τζιούμης για τους 3 μήνες;

Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ €200,000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΗΤΑΝ €120,000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;

κυριε σμυρνιωτη ο δημος Τρικαιων δινει 500.000 καθε χρονο τα τελευταια 10 χρονια για να καταφερει να παρει 1.000.000 επισκεπτες ο+ως επισης ο δημος Νεας Υορκης δινει 10.000.000 δολαρια τουλαχιστον για να ειναι παγκοσμιος προορισμος δεν ειναι μετρα συγκρισης κανενα απο τα δυο αν εξαιρέσουμε την πλατεια Αρεως που ηταν χαλια το υπολοιπο δεν ηταν και τοσο ασχημο!

Τα Τρίκαλα ξεκίνησαν τον μύλο των ξωτικών το 2011, όταν εσύ ήσουν Δήμαρχος στην Τρίπολη, είναι λοιπόν κάπως άτοπο, να συγκρίνεις εκδηλώσεις που έχουν εδραιωθεί, με μικρές εξαιρέσεις εκδηλώσεων που συγκέντρωσαν κόσμο έκτοτε στην πόλη μας τα τελευταία 8 χρόνια. Επιπλέον, ξέρεις πόσο έχει ένα περίπτερο για 2-3 εβδομάδες εκεί; 10.000! Είναι και αυτά στα 500.000; Επίσης, την προηγούμενη 5ετία, διοίκησε μια παράταξη που όχι μόνο δεν εδραίωσε ένα προϊόν σαν αυτό των Τρικάλων αλλά έδιωξε και κόσμο από την πόλη μας. Ξέρεις... είναι η παράταξη που συνεργάσαι σήμερα φίλε Γιάννη!

Εκείνος ο επιστήμονας ο Δήμος Σωτηρόπουλος που γκρίνιαζε πέντε χρόνια οταν ήταν με τον Παυλή για το κόστος με τα μισά χρήματα και με περισσότερες και πιο ποιοτικές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις τι λέει τώρα που ειναι με τον Τζιούμη.

Δεν ξέρω πόσοι επισκέπτες ήρθαν ξέρω όμως ότι τα σχόλια για τον στολισμό και τις εκδηλώσεις ήταν εξαιρετικά πολλά συγχαρητήρια λοιπόν στην νέα Δημοτική Αρχή και ας πάψουν να γκρινιάζουν μόνο έτσι θα μπορέσουμε να πάμε τον Δήμο μας μπροστά!

Και η Τρίπολη ξεκίνησε το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στη εγκαταλελειμμένη τότε Πλατείας Άρεως το 2011 και κάθε χρόνο γίνονταν προσπάθειες - με πολύ μικρότερο κόστος από το φετινό - που έφερναν κόσμο τόσο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου όσο και από τους επισκέπτες που επέλεγαν την Ορεινή Αρκαδία για να περάσουν τις γιορτές. Φέτος δεν πάτησαν στο "Χριστουγεννιάτικο Χωριό" ούτε οι ντόπιοι.

Ψηφίστε ρε 500.000 του χρόνου για να μας κάνουν Τρίκαλα γιατί τα 200000 δεν του φτάσανε.

Από άσχετους τι περιμένεις ; Κατάφεραν να ειναι χειρότεροι και απο την διοίκηση Παυλή .

ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ...ΤΑΝΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ.

γιαννακη γελαμε με τις λακαμιες που ανεβαζεις,ολο αυτο θελει δουλεια και ΕΣΥ και ο ΠΑΥΛΗΣ κοιμοσασταν με τα τσαρουχια,τι κανατε ολα αυτα τα χρονια για τη πολη? ξαφνικα θα γινει κεντρο και θα μαζεψει χιλιαδες κοσμο χωρις καμια υποδομη? κοιτα σε 5-7 χρονια απο τωρα τι θα ειναι η πολη ,γιατι εσυ δεν εχεις θεση σαν δημαρχος πλεον

Έχουν υποσχεθεί στον Δήμο πως θα τον τοποθετήσουν Λιμενάρχη στην Τάκα μαζί με τον Φάνη Παπά γιαυτό δεν γκρινιάζουν ακόμα.

Όσο και να θέλουν κάποιοι να κάνουν το μαύρο άσπρο, η αλήθεια δεν κρύβεται. Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις πήραν βαθμό κάτω από την βάση και ήταν οι χειρότερες της τελευταίας δεκαετίας. Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός ότι στο κέντρο της πόλης κυκλοφορούσαν ελάχιστοι. Και που να πάνε άλλωστε; Στα 2-3 σπιτάκια που έκαναν κάτι στην πλατεία Άρεως; Σε αυτό το ανέκδοτο με το τεχνητό χιόνι; Μια ερημιά που σου προκαλούσε κατάθλιψη. Χειρότερα και από Παυλή ήταν το όλο σκηνικό. Κάτι για το τέλος. Το να χρεώνετε κάποιοι τον Παυλή στον Σμυρνιώτη πάει πολύ. Η 5ετία Παυλή είχε βασικό χορηγό τον Τζιούμη.

Μετά από τέτοιο φιάσκο, βάζεις το κεφάλι κάτω, σεμνά και με πολύ δουλειά κοιτάς τι έφταιξε, βλέπεις ποιοι δεν έκαναν καλά την δουλειά τους και παίρνεις τις κατάλληλες αποφάσεις για να μην ξανασυμβεί ποτέ. Έχουμε μπροστά μας Απόκριες και Πάσχα. Μην ζήσει η πόλη το ίδιο χάλι. Ο μύλος των ξωτικών στα Τρίκαλα έχει σαν κύριο άξονα τις οικογένειες και τα παιδιά. Του χρόνου αυτό να έχετε στο μυαλό σας. Μην ακούτε σκουριασμένα μυαλά. Βάλτε ένα στόχο με ορίζοντα το 2023 να έχει η πόλη ένα πολύ καλό χριστουγεννιάτικο χωριό. Ταιριάζει στο ύφος της πόλης και ειδικά του πεζοδρομημένου κέντρου της.

Αν κοιμόταν ο Σμυρνιώτης τι έκαναν οι Τζιούμης, Κούρος, Λαγός κ.λ.π. που εξαντλούσαν τα Χριστούγεννα στη φάτνη και το δέντρο της Κεντρικής Πλατείας. Αλλά τώρα ξύπνησαν γιατί μυρίστηκαν κοκό και ξεκίνησαν τις υποδομές, τρομάρα τους.

Όλοι όσοι σχολιάζουμε έχουμε αναρωτηθεί ότι έχουμε αυτό που μας αξίζει? Από μιζεεοι πόλη και κατοίκους τι περιμένετε να βγούνε άξιοι δήμαρχοι. Έτσι θα πεθάνει η πόλη μέσα στην μιζέρια και στην παρακμή. Και που να κλείσει και η ΔΕΗ να δείτε φτώχεια..

Αυτό φοβόμαστε όλοι. το τί θα είναι η πόλη σε 3-7 χρόνια όπως το πάνε τούτοι δω. 4 μήνες πάνε απο λάθος σε λάθος. όσο για τα χριστούγεννα δεν χρειαζόταν να κάνουν κάτι παραπάνω, έστω να κάνουν ότι τα προηγούμενα χρόνια. αρκούσε. με το να βγάζουν όμως τα παπαγαλάκια και να λένε τι ωραία που είναι όλα δεν αλλάζει τίποτα.

Ένα μπράβο στο arcadiaportal γιατί διατηρεί την ουδετερότητα. Σε ένα άλλο site ούτε σχόλια ανεβάζουν που κατακρίνουν την δημοτική αρχή, ούτε ασχολούνται με την κριτική της αντιπολίτευσης και την θαβουν. Με την ανάρτηση του Σμυρνιώτη ούτε είδαν ούτε άκουσαν.

Ο Φάνης Παπάς θα αναλάβει την διαχείριση των υδάτινων πόρων και τον έλεγχο των υδάτων του Μεθυδρίου σύντομα.

20/55 τι σου κάνει εντύπωση; ξεκάθαρα δείχνει οτι πληρώνεται τα άρθα που ανεβάζει. και νομίζει ότι μας ταϊζει σανό με αυτά που γράφει.

19:14 Ώρα είναι τώρα να μας πεις ότι ασκούσε διοίκηση ο Τζιούμης την προηγούμενη 5ετία και ότι ο Παυλής και το κοπάδι του είναι οι άμωμες κι αθώες παρθένες που τις εκμεταλλεύτηκαν και δεν τις άφησαν να παρουσιάσουν τον οργασμό έργων που είχαν προγραμματίσει. Γι' αυτό όλο το έργο τους περικλείεται στην ασφαλτόστρωση όλων κι όλων 4 δρόμων ένα μήνα πριν τις εκλογές. Ακόμα περιμένουμε βέβαια τους 80 δρόμους που θα ασφαλτόστρωνε το Παυλέικο. Άλλοι 76 απομένουν..

@20:55 Και καλά κάνουν. Ο Γιάγκος ο μπανάνας έχει καταντήσει πλέον πιο γραφικός κι από τη Σαντορίνη. Ακόμα δεν λέει να καταλάβει ότι έχασε τις εκλογές κι ότι πρέπει να βάλει τον κ@λο του κάτω με την παρτάταξή του και να ασχοληθούν με το πώς θα πάει μπροστά ο δήμος και όχι με το να γράφει εξυπναδούλες στο facebook για να τη λέει στο Τζιούμη. Οι ημέρες σου στη δημαρχία τέλειωσαν Γιαννάκη και δεν θα ξαναγυρίσουν ποτέ των ποτών. Πα΄ρτο απόφαση και κοίτα να κάνεις τίποτα πιο δημιουργικό από το να βγάζεις το κόμπλεξ σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κούρασες και μάλιστα πολύ

Δηλαδή ο Τζιούμης βολτούλα στο Αμμάν και ο Σμυρνιώτης να ασχοληθεί να πάει ο Δήμος μπροστά. Ωραία εξυπναδούλα. Ρε μπες στα σπιτάκια του Χριστουγεννιάτικου χωριού - αυτά που πληρώσαμε ...βαπορίσια - κσι φάε τη μπανάνα σου.

21:35 Εσύ μεγάλε "Ρούλα" (και καλά) αλλού γι' αλλού. Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε, τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Όταν το δάχτυλο έδειχνε το φεγγάρι, εσύ κοίταζες το δάχτυλο. Η κουβέντα γίνεται για το Χριστουγεννιάτικο χωριό κι εσύ έχεις το χαβά σου με το "Φάνη τον Παπά" και με το Μεθύδριο. Το λύκο τον κουρεύανε, από δω παν' και οι άλλοι

Κι έλεγα ρε Γιάννη Σμυρνιωτάκο τι μου θυμίζει η Τρίπολη, τι μου θυμίζει...Τα Τρίκαλα μου θύμιζε τελικά. Νά'σαι καλά ρε αδερφέ που το έγραψες και το θυμηθήκαμε και μας λύθηκε μια μεγάλη απορία. Αφού συγκρίνεις Τρίκαλα με Τρίπολη, μάλλον τις θεωρείς ισοδύναμες πόλεις. Εξάλλου και οι δύο έχουν κοινό το "τρι". Όπως λέμε "τρία πουλάκια κάθονταν". Τις 500.000 που έδωσαν τα Τρίκαλα για εκδηλώσεις ξέρεις και μας τα λες. Οτι ο δήμος Τρικάλων είναι χρεωμένος μέχρι τα μπούνια δεν σε συμφέρει να μας το πεις. Τι, όχι Σμυρνιωτάκο;

@19:05 Εννοώ να ασχοληθεί ως αντιπολίτευση ρε γίδι ως οφείλει άλλωστε, αντί να γράφει τις γραφικές μακακίες που ξέρει. Με τις εξυπναδούλες και τα άνοστα αστειάκια δεν πάει μπροστά η πόλη βλάχο. Χρειάζεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα και από την αντιπολίτευση, όχι μόνο από τη δημοτική αρχή. Αυτούς δηλαδή που είναι στην αντιπολίτευση, δεν τους ψήφισε ο κόσμος; Γιατί τους ψήφισε; Για να χαριεντίζονται κάθε τρεις και λίγο στο facebook; Όσο για τη μπανάνα, τη φάγατε στις εκλογές κι απ' ό,τι φαίνεται ακόμα να τη χωνέψετε. Μόκο τώρα, που θα μιλήσεις και για μπανάνα

Ο Φάνης Παπάς απο κουρέας στο ......τρείο σε Γενικός Κουμανταδώρος των υδάτων στο Μεθύδριο σύντομα.

Αυτές οι βρισιές "βλάχο" "γίδι" "βλαχαδερό" κλπ είναι η άποψη της νέας δημοτικής αρχής για τους τριπολιτσιώτες. το ξέρετε ήδη ε; απλά τώρα μας βρίζουν και τα παπαγαλάκια τους έτσι γιατί γι αυτό μας έχουν.

@23:05 Αν εσύ προσβάλλεσαι όταν σε αποκαλούν "βλάχο" πρόβλημά σου. Η καταγωγή σου είναι. Όπως και η δική μου κι όλων των υπολοίπων. Εκτός κι αν εσύ γεννήθηκες κάτω από τον πύργο του Άιφελ, οπότε πάω πάσο. Οι "βρισιές" που είπες, είναι λέξεις που τις λέει ο οποιοσδήποτε στην καθημερινότητά του και δεν είναι άποψη καμίας δημοτικής αρχής. Εσύ δηλαδή δεν τις έχεις πει ποτέ, ε; Εντεταλμένο παπαγαλάκι που προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Όλοι κι όλοι 3 άτομα είστε που βρίζετε συνέχεια τη δημοτική αρχή. Σας έχουν πάρει χαμπάρι και δεν ασχολείται κανείς με τη μιζέρια σας

17:01 Για σένα που είσαι και εξυπνάκιας καλό είναι. Να το θεωρείς και τίτλο τιμής. Το σχόλιο του 12:43 που θεωρώ ότι γι' αυτό μιλάς αναφέρεται στη λέξη "βλάχος" δεν είδα να λέει πουθενά για γίδια και για πρόβατα κι ούτε και είδα να σε αποκάλεσε κανένας γίδι. Αν έχεις τη μύγα και μυγιάζεσαι δικό σου πρόβλημα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.