Ερμής και Πανθυρεατικός πάνε μαζί και όπου τους βγάλει

Ερμής και Πανθυρεατικός πάνε μαζί και όπου τους βγάλει

Δεκέμβριος 03, 2019 - 10:45
0 σχόλια

Δύο από τα μεγαλύτερα φαβορί (ίσως και τα μεγαλύτερα για πολλούς) για την κατάκτηση του εφετινού τίτλου της Α' Αρκαδίας είναι μαζί για πρώτη φορά με τους ίδιους βαθμούς στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α' Αρκαδίας.

Ο λόγος για τις δύο ομάδες της Βόρειας Κυνουρίας τον Ερμή Μελιγούς με τον Πανθυρεατικό που έπειτα από το τέλος της 9ης αγωνιστικής συγκατοικούν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 20 βαθμούς.

Οι δύο ομάδες έχουν από 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και από 1 ήττα (η μοναδική του Πανθυρεατικού από τον Ερμή), με την ομάδα της Μελιγούς να είναι η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας (24 γκολ υπέρ - 9 γκολ κατά) και τους Αστρινούς να είναι μαζί με την Δημητσάνα οι καλύτερες άμυνες της Α' Αρκαδίας (7 γκολ κατά - 18 υπέρ).

Ανάμεσα στους δύο πρωτοπόρους κυριάρχει όπως φανερώνουν και οι αριθμοί η ισορροπία η οποία τους έχει φέρει αυτή την στιγμή να είναι χέρι, χέρι στην κορυφή στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας.

Η αγωνιστική που μας έρχεται η 10η έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες με σπουδαία παιχνίδια και για τις δύο ομάδες. Ο Ερμής που προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία θα ταξιδέψει την Μεγαλόπολη για το ντέρμπι με την Δημητσάνα ενώ ο Πανθυρεατικός που κέρδισε τον Ορχομενό την προηγούμενη θα αγωνιστεί στην Τρίπολη κόντρα στην Τεγέα η οποία είναι χαμηλά, νιώθει βαθμολογική πίεση και καίγεται για το θετικό αποτέλεσμα.

Συνεπώς και οι δύο ομάδες έχουν επικίνδυνες εκτός έδρας αποστολές νιώθοντας την ανάσα του Ολυμπιακού που βρίσκεται σε απόσταση 2 βαθμών αλλά και τις Δημητσάνας και του Λεωνιδίου που είναι στους τρεις βαθμούς διαφορά.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.